ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.11

Προς Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα: «Χάσαμε τον υπουργό Παύλο Γερουλάνο... Stop»

H επικοινωνιακή πολιτική ''τουριστικής προβολής της Ελλάδας'' και προσέλκυσης κρουαζιερόπλοιων, ναυάγησε στον Ατλαντικό
 Tα κωμικοτραγικά με την πολυμελή ελληνική αποστολή στην «'Εκθεση Κρουαζιέρας» στο Μαϊάμι.

(Μαϊάμι, 10:05 πρωί 15 Μαρτίου). Ο υπουργός Πολιτισμού ήταν να έρθει στο Μαϊάμι γιά την «'Εκθεση Κρουαζιέρας 2011», που το υπουργείο του χαραχτήριζε ως ''πολύ σημαντική'', αλλά ανάβαλε το ταξίδι του την τελευταία ώρα. Διπλωματικοί μας στις ΗΠΑ λένε ότι φτάνει Νέα Υόρκη, Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 και Πέμπτη πάει στην Ουάσιγκτον.
Το Γραφείο Τύπου της 'Εκθεσης αναφέρει με μήνυμά του (email) -8:42 πρωί Τρίτης, 15 Μαρτίου 2011- ότι ο Μr. Geroulanos ''θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου, μαζί με τους Διαμαντίδη, Νικητιάδη, το μεσημέρι 15 Μαρτίου, στις 12:30''
. Οι διπλωμάτες επιμένουν ότι ΔΕΝ θα έρθει Φλόριδα, αλλά θα δεί στην Ουάσιγκτον ΕβραιοΑμερικανούς και από την Αθήνα δημοσιογράφοι συμπληρώνουν, ότι θα δει στην αμερικάνικη πρωτεύουσα και εκπροσώπους Οργανώσεων...Gay. (Το email, στάλθηκε δηλ., 4 ώρες πριν την συνέντευξη)
Ο υφυπουργός Γ. Νικητιάδης, από το απόγευμα της Παρασκευής 11 Μαρτίου που έφτασε στις ΗΠΑ, ίσαμε το μεσημέρι Τρίτης 15 Μαρτίου, ''πρόβαλε'' την Ελλάδα με ομιλίες του, σε...'Ελληνες στην Αστόρια Νέας Υόρκης και σε... 'Ελληνες στο Τάρπον Σπριγκς, της δυτ. Φλόριδας... Α, συναντήθηκε και με έναν Αμερικανό γερουσιαστή.

Ο υφυπουργός δηλώνει (δημοσιεύεται σε ομογενειακό και σε αθηναϊκά ΜΜΕ) ότι ''θα είναι ο κεντρικός ομιλητής'' στην 'Εκθεση (Μαϊάμι). Η αλήθεια: Θα είναι ένας από τους...80 ομιλητές και όχι ο ''κεντρικός''. ΔΕΝ υπάρχει ''κεντρικός ομιλητής'' στην 'Εκθεση. Eδώ το σχετικό επίσημο πρόγραμμα (ο κ. υφυπουργός συμμετέχει μόνο σε conference, Τετάρτη 16 Mαρτίου και στην συνέντευξη Τύπου της ελληνικής αποστολής, μεσημέρι 15 Μαρτίου).

Ο υπουργός Θαλάσσιων Υποθέσεων Γιάννης Διαμαντίδης, ξεκίνησε την προβολή της Ελλάδας σε δεξίωση στο σπίτι 'Ελληνα Ομογενή επχειρηματία-πλοιοκτήτη (του κ. Κατσούφη) στο Μαϊάμι, Κυριακή βράδυ 13 Μαρτίου, μιλώντας σε 'Ελληνες που ζουν στη νότια Φλόριδα. Θα έχει επαφές και με άλλους ''επιφανείς'' Ομογενείς.
Τα μέλη της πολυμελούς ελληνικής αποστολής απολαμβάνουν από την Κυριακή 13 Μαρτίου -έφτασαν Σάββατο βράδυ, 12 Μαρτίου- την παραλία του Μαϊάμι
(ειδικά), εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα κλπ, ενώ περιφέρονται στον χώρο της 'Εκθεσης ως...τουρίστες. Τις ''εντυπώσεις'' κερδίζουν οι...λιμενάρχες, ιδιαίτερα της... Ηγουμενίτσας, που ευελπιστούν ''σε πολλά κρουαζιερόπλοια από τις ΗΠΑ'' (!!!)... Εντυπωσιακά τα περίπτερα Ιταλίας (το μεγαλύτερο, 10πλάσιο από αυτό της Ελλάδας και στο κέντρο της 'Εκθεσης) και της Γερμανίας.
Θλιβερό συμπέρασμα: Η Ελλάδα έχασε μιά μεγάλη ευκαιρία να προβληθεί σωστά στην διεθνή ''Εκθεση Κρουαζιέρας 2011'', εξαιτίας της ανεύθυνης, λαμογίστικης, πρόχειρης πολιτικής κρατικών αξιωματούχων και των ανεπαρκών-ολίγιστων πολιτικών της, που βλέπουν τέτοιες Εκθέσεις ως αφορμή γιά...προσωπικό τους τουρισμό, με κρατικό χρήμα και παραπληροφόρηση μέσω ΜΜΕ στην Ελλάδα, με τα ''επιτεύγματά'' τους στο εξωτερικό.
Μην ξεχνάμε ότι, το τελευταίο τετράμηνο του 2010 και σύμφωνα με δηλώσεις υπουργού και υφυπουργού Πολιτισμού- Τουρισμού, ο ''στόχος'' ήταν τον χρόνο 2011 να γεμίσει η Ελλάδα με τουρίστες και κρουαζιερόπλοια. Τώρα, ο ''στόχος'' του υπουργείου, μετατίθεται γιά τον χρόνο... 2012, επειδή -υποθέτουμε- Γερουλάνος και Νικητιάδης, πρέπει να κάνουν επιπλέον 20-30 ''χλιδάτα'' ταξίδια στο εξωτερικό, γιά...''προσέλκυση τουριστών και κρουαζιερόπλοιων''.


Θα...''βουλιάξει'' η Ελλάδα από τους... τουρίστες και τα... κρουαζιερόπλοια
''Λεφτά υπάρχουν'': Στο Μαϊάμι Φλόριδας γιά ολιγοήμερες διακοπές ο υπουργός Διαμαντίδης, ο υφυπουργός Νικητιάδης και αρκετοί ''υπηρεσιακοί παράγοντες''
Επίσημα και τυπικά, γιά να συμμετάσχουν σε 'Εκθεση Κρουαζιέρας, 14-17 Mαρτίου 2011.
Στην καλύτερη περίπτωση, μόνο η παρουσία του πρόεδρου του ΕΟΤ, θα ήταν αρκετή.
(
Διαχρονική συνήθεια : Αναμένεται να ''υποφέρουν'' από την πολυμελή ελληνική αποστολή, μπαρ, πισίνες, νυχτερινά κέντρα, εμπορικά καταστήματα, παραλία, εστιατόρια και τα ''σχετικά'' μεταμεσονύχτια)

Η πολυμελής ελληνική αποστολή (μαζί και...οι διοικήσεις ελληνικών λιμανιών!) στην πολυήμερη αποστολή της (έφτασε στο Μαϊάμι 12 Μαρτίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα και θα αναχωρήσει γιά την Αθήνα στις 18), ''θα έχει συνομιλίες και διαπραγματεύσεις, ώστε τα ελληνικά λιμάνια, να αποτελέσουν την βάση αναχώρησης και άφιξης πολλών κρουαζιερόπλοιων''... Μία εβδομάδα θα μείνει στο Μαϊάμι ο υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης. Τρεις ημέρες Νέα Υόρκη, μία Κόλπος Τάμπα, δύο Μαϊάμι, ο (πολυ-ταξιδιάρης) υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης, 11-16 Μαρτίου (και μετά Μόσχα, όπου πριν λίγες ημέρες βρισκόταν ο υπουργός Π. Γερουλάνος!!!)... Περίπου 25 άτομα στην ελληνική αποστολή ΕΟΤ, Δήμων και Λιμενικών Αρχών... Διαμονή στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Fontainebleau, Miami Beach (το προτίμησε και ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα πρόσφατα)... (Αναλυτικά)

Tα γνωστά παραμύθια
: Ο υφυπουργός Γ. Νικητιάδης δηλώνει (δημοσιεύεται σε ομογενειακό και σε αθηναϊκά ΜΜΕ) ότι ''θα είναι ο κεντρικός ομιλητής'' στην 'Εκθεση (Μαϊάμι). Η αλήθεια: Θα είναι ένας από τους...80 ομιλητές και όχι ο ''κεντρικός''. ΔΕΝ υπάρχει ''κεντρικός ομιλητής'' στην 'Εκθεση. Eδώ το σχετικό επίσημο πρόγραμμα (ο κ. υφυπουργός συμμετέχει μόνο σε conference, 16 Mαρτίου).
''Κεντρικός ομιλητής'' ήταν μόνο στις παρακάτω...''σημαντικές συγκεντρώσεις'' γιά την προβολή της...Ελλάδας:
Σε (''ελληναράδες'') 'Ελληνες, της Αστόριας (13 Μαρτίου) και της δυτ. Φλόριδας (Τάρπον Σπρινγκς, 14 Μαρτίου).

Δεν είδαμε στις ΗΠΑ 'Ελληνες πολιτικούς, να ομιλούν σε συγκέντρωση με αμερικάνικο ακροατήριο ή σε Αμερικανούς δημοσιογράφους ή σε παναμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι, γιά να προβάλουν τον τουρισμό της Ελλάδας. ''Προβάλουν'' μόνο την Ελλάδα, στους...Ομογενείς και στα... ελληνικά ΜΜΕ.

 www.kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: