ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.11

«Πίσω από το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου ο Χρ. Λαμπράκης» καταγγέλλει βουλευτής του ΔΗΚΟ

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ (Δημοκρατικό Κόμμα) στην Κύπρο Ζαχαρίας Κούλιας κατονόμασε τον αποθανόντα Χρήστο Λαμπράκη ως ιθύνοντα νου του πραξικοπήματος ενάντια στον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο τον Ιούλιο του 1974. Η αποκάλυψη έγινε στα πλαίσια συζήτησης στην ολομέλεια της Κυπριακής Βουλής για το Φάκελο της Κύπρου. Ο βουλευτής Ζαχαρίας Κούλιας ανέγνωσε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο τρεις μέρες πριν το πραξικόπημα στην Κύπρο στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με σκοπό την ανατροπή του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Μακάριου.
Στο συγκεκριμένο έγγραφο, που έχει καταθέσει ο γραμματέας του Αρχιεπισκόπου Μακάριου Χάρης Βωβίδης, αναφέρεται ότι στην εξοχική κατοικία του Χρήστου Λαμπράκη στον Πόρο έγιναν συζητήσεις στην οποία συμμετείχαν εκτός του ιδιοκτήτη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, ο δικτάτορας Δημήτρης Ιωαννίδης, ο εφοπλιστής Ποταμιανός και ο Νίκος Σαμψών. Σύμφωνα με το έγγραφο επικεφαλής των συζητήσεων για την ανατροπή του Αρχιεπισκόπου Μακάριου ήταν ο Χρήστος Λάμπράκης.
Ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ πέθανε στις 21 Δεκεμβρίου του 2009 στην Αθήνα, σε ηλικία 75 ετών και ήταν εκδότης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» και ιδρυτής του Μεγάρου Μουσικής.

koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια: