ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.11

ΖΗΤΑ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΖΑΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ . Για ποινικό αδίκημα κατηγορεί τον Καρατζαφέρη ο πρώην βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ Αναστάσιος Λιάσκος

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΡΕ ΤΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?? ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ! ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ Λ.Α.Ο.Σ. ΗΧΟΓΡΑΦΕΙ ΟΣΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ!

Θα ζητήσει την άρση της ασυλίας του ο κ. Καρατζαφέρης;
"Συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού" κατά τον κ. Λιάσκο!

Επίθεση από τον πρώην βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ Αναστάσιο Λιάσκο προς τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γ.Καρατζαφέρη για την καταγραφή της συνομιλίας τους.
Ο κύριος Λιάσκος δήλωσε : ''Η χθεσινή δήλωση του κ. Καρατζαφέρη, με την οποία με καλεί να παραλάβω το ηχητικό ντοκουμέντο της μεταξύ μας τηλεφωνικής συνομιλίας, συνιστά δημόσια ομολογία ποινικού αδικήματος. Συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού.
Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή των ατομικών μου δικαιωμάτων και θίγει την προσωπική μου ελευθερία.
Καλώ τον κ. Καρατζαφέρη να προβεί, εντός της ημέρας, σε δημόσια δήλωση συγνώμης.
Είναι προφανές ότι το αδίκημα αυτό του κ. Καρατζαφέρη θα είχε, ήδη, προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, εάν ο κ. Καρατζαφέρης δεν εκαλύπτετο από τη βουλευτική ασυλία''.
newsit.gr/eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: