ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.11

"Δεν γουστάρω άλλο να πληρώνω τα ταξίδια σου"...

Από τον Αντώνη Μάριο Παπαγιώτη
Σκοπός της δημιουργίας αυτής της σελίδας από έναν πολυάριθμο αριθμό χρηστών της διαδικτυακής πλατφόρμας (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ) είναι η στηλίτευση των δίχως ουσιαστικού αποτελέσματος για τη χώρα πολυέξοδων ταξιδίων -κυρίως- του Υφυπ. Εξωτερικών, κ. Σπύρου Κουβέλη.
Η περικοπή των δημοσίων δαπανών είναι το ζητούμενο για την μερική εξισορρόπηση των δημοσιονομικών αριθμών της χώρας, αλλά μερικοί υπουργοί δεν έτυχε ακόμα να γνωρίσουν τις επιπτώσεις της και συνεχίζουν απερίσκεπτοι της ζωής του το μεγάλον ταξείδιον ανά την Υφήλιο...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οβριόκαστρο Κερατέας / Χρήστος Ακρίδας

Το ντοκιμαντέρ Οβριόκαστρο είναι μια παραγωγή του 2010 και υποστηρίχτηκε από την Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση και τον Δήμο Κερατέας. Παρουσιάζει αντιπροσωπευτικούς χαρακτήρες από την κοινωνία της Κερατέας και αποκαλύπτει ποιοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής που εδώ και 15 χρόνια αγωνίζονται για μια καλύτερη ποιότητα ζωής προσανατολισμένη στον πολιτισμό. Η κοινωνία της Κερατέας, όταν το 1995 έμαθε πως στον αρχαιολογικό χώρο του Οβριόκαστρου θα γίνει χωματερή, εναντιώθηκε και έφερε στην πολιτεία όλα τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία απαγορεύουν τη δημιουργία χωματερής στην περιοχή. Στο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτεται η αναξιόπιστη στάση των κυβερνήσεων τα τελευταία 15 χρόνια απέναντι στην κοινωνία και παρουσιάζεται η μεθοδική και αποφασιστική στάση της κοινωνίας της Κερατέας.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Ακρίδας
Σενάριο: Χαρά Φράγκου
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκάς
Μοντάζ: Σταύρος Κτόρης
Ήχος: Γιώργος Πολιτάκης
Μουσική: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Παραγωγός: Μιχάλης Λυκούδης
Παραγωγή: Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής, Δήμος Κερατέας, Αττική Ανώνυμος Εταιρεία περιφερειακής ανάπτυξης
Τύπος: Digibeta Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Διάρκεια: 87'
Έτος Παραγωγής: 2010
Παγκόσμια εκμετάλλευση: Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής, Δήμος Κερατέας, Αττική Ανώνυμος Εταιρεία περιφερειακής ανάπτυξης, Μιχάλης Λυκούδης T. 210 775 9461 lykoudim@otenet.gr
Πρόγραμμα Προβολών
TΩNIA MAPKETAKH: Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011 - 12:30
ΦPINTA ΛIAΠΠA: Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011 - 11:00