ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.11

Γιαούρτι το θαυματουργό!

Το γιαούρτι είναι πολύ θρεπτικό και αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα επιδόρπια  που μπορούμε να προσφέρουμε με χαρά και αγαλίαση στους πολιτικούς  μας. Μάθετε όλα τα μυστικά αυτής της τόσο σημαντικής τροφής και διαλέξτε σωστά το καλύτερο για το πολιτικό της αρεσκείας  σας. Το γιαούρτι είναι μια πολύ θρεπτική και εύπεπτη τροφή, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και φυσικά για όλες τις φάσεις ανάπτυξης του κυβερνητικού έργου. 

Υπάρχουν πολλοί τύποι γιαουρτιών:  

Αγελαδινό στραγγιστό: φτιάχνεται από γάλα αγελάδας και ανθόγαλα. Προσφέρεται ειδικά σε στελέχη του υπουργείου Oικονομικών που έχουν στραγγίσει οικονομικά τους εργαζόμενους  και συνταξιούχους. Είναι ιδανικό και ως επιδόρπιο μετά από μπινελίκια και αποδοκιμασίες  κάθε είδους.

Αγελάδας σκέτο: Παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα αγελάδας πλήρες ή ημιαποβουτυρωμένο. Eίναι κατάλληλο για βουτυρομπεμπέδες γόνους  πολιτικών τζακιών, αποφοίτους κολεγίων, που προτιμούν να μένουν στην Εκάλη και στο Διόνυσο και παριστάνουν ότι έχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες σε θέματα μεταναστών.

Πρόβειο: Παρασκευάζεται με αγνό πρόβειο γάλα, σε παραδοσιακές γαλακτοκομικές μονάδες.
Eνδείκνυται για βουλευτές εκλεγμένους  στην επαρχία, ξιπασμένους αρχοντοχωριάτες, με  βίλες, πισίνες, τζιπάρες, εξοχικά και υπερπολυτελείς κοσμικούς γάμους. 

 Γιαούρτι με κομμάτια εξωτικών φρούτων:  έχουν μοναδική εμφάνιση και υπέροχη, ξεχωριστή γεύση. Kατάλληλο για πολιτικά πρόσωπα με   offshore - υπεράκτιες εταιρίες σε  εξωτικά νησιά, λογιστικές αλχημείες και  συναλλαγές «κάτω από το τραπέζι». 
Γιαούρτι με φυτικές ίνες δημητριακών, που βοηθούν στην καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας: ότι πρέπει για δυσκοίλιους πολιτικούς  με ξινισμένο μούτρο και  αγκυλωμένη σκέψη.

Γιαούρτι με μέλι και καρύδια : Eιδικό για  πολιτικούς και παρατρεχάμενους που δεν δίστασαν να βουτήξουν όχι το δάχτυλο αλλά την κουτάλα στο μέλι, μασουλώντας  σαν καρύδια τον δημόσιο πλούτο. 

Ντιπ γιαουρτιού : φτιάχνεται από σουρωτό γιαούρτι, ελαιόλαδο, δυόσμο και άνηθο.  To Ντιπ γιαουρτιού το  προτείνουμε για βουλευτές που ντιπ για ντιπ, εντελώς, μέχρι εκεί που δεν πάει, έχουν ξεφτιλίσει τη δημοκρατία μας. Πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία αποτελεί  την καλύτερη λύση για διακωμώδηση των αστοιχείωτων πολιτικών μας.
Το γιαούρτι σαν μάσκα προσώπου καταπραΰνει άμεσα, καθαρίζει και τρέφει το δέρμα. Mπορείτε να προσφέρετε στο πολιτικό μας προσωπικό, μια σπιτική  μάσκα προσώπου  για βαθιά ενυδάτωση και ανακούφιση της λιπαρής και συγχρόνως αφυδατωμένης επιδερμίδας. Για όσους  ρωτούν αν το γιαούρτι πρέπει να είναι με πέτσα, με υπόξινη γεύση σε κύπελο με ταινία ασφαλείας, δεν μπορώ να  απαντήσω υπεύθυνα. H πέτσα είναι αρμοδιότητα του προέδρου  κ. Φίλιππου Πετσάλνικου που έχει ήδη αναπτύξει  την πρότασή του για την τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: