ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.11

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ! O GAP ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤHΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ"

"Επιφανειούχοι" και τα φιλέτα της σκοτεινής υπόγειας διαπλοκής της κοινοβουλευτικής διδακτορίας της οικογένειας GAP

Video: Καμμένος - Μαριάς στο kontra channel με αποκαλύψεις για το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού ... και την φίμωση των blogs -

 

 Ζητάνε 4 αποστάτες από την ΝΔ για να το περάσουν με την "νομιμότητα" των 3/5

Συγκεκριμένα:
ΠΑΣΟΚ   :   156
ΛΑΟΣ      :    15
Μπακογ    :      5
ΣΥΝΟΛΟ :  176

Ποιοι θα είναι οι 4 από τους 124;

Διαδώστε το video... Είναι τα στοιχεία που δεν θα τα "παίξουν" τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των εργολάβων καναλαρχών - νταβατζήδων

Επίσης σημαντικά στοιχεία και για τον Γ.Β. τον γνωστό τορναδόρο του e-mail - 
Η προβοκάτσια του αφελούς φαρσέρ ή του βαλτού προβοκάτορα της κερδοσκοπίας;

αποστολέας των emails που προεξοφλούσαν χρεοκοπία

http://www.skai.gr/files/temp/D6BE1562A68716C7EBEFD4E547DDBF6A.jpg
Ένας 43χρονος τορναδόρος από την Κρήτη φαίνεται ότι είναι ο αποστολέας των emails που υποστήριζαν ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει την Παρασκευή 25 Μαρτίου.

Στην αστυνομία προσήλθε ο αποστολέας του e-mail που προειδοποιούσε για επικείμενη χρεοκοπία της Ελλάδας στις 25 Μαρτίου, μετά τον σάλο που προκλήθηκε.
Πρόκειται για έναν 45χρονο φανοποιό από την Κρήτη. Βάσει στοιχείων, ο 45χρονος έστειλε το περίφημο email σε 3 blogs, ένα εκ των οποίων το δημοσίευσε, και από εκεί διαδόθηκε σε όλο το διαδίκτυο.
Όπως αναφέρει το ΒΗΜΑ, ο αποστολέας δήλωσε στην αστυνομία ότι όταν έμαθε τι συνέβη και ότι ασχολήθηκε η βουλή, απελπίστηκε και αποφάσισε να εμφανιστεί.
"Όταν έμαθα τι ακριβώς συνέβη, πήγα να πηδήξω από το παράθυρο"
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο πελάτης του είχε για χόμπι το bloging και λόγω της αναδουλειάς το τελευταίο διάστημα έστειλε το e-mail σε ειδησεογραφικό μπλογκ της Αθήνας, το οποίο το αναδημοσίευσε.
Ωστόσο, οι έρευνες δεν σταματούν εδώ, καθώς ναι μεν ο φανοποιός έστειλε το "αγανακτισμένο" e-mail, αλλά κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν.
Αυτούς, που το μετέτρεψαν από μήνυμα διαμαρτυρίας σε είδηση για χρεοκοπία αναζητά πλέον η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
 
 
Το θέμα μας αφορά, θέλουν να ελέγξουν το διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια: