ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.11

Π.Φιλίππου:Απάντηση στην κ. Χριστοφάκη το γιαούρτωμα

«Η απάντηση στην κ. Χριστοφάκη ήταν η αποδοκιμασία και το γιαούρτωμα στα Καλύβια». Αυτό επισημαίνει σε συνέντευξή του στην aftodioikisi.gr, ο δήμαρχος Σαρωνικού και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Φίλιππου.
Παράλληλα τονίζει ότι αυτός ήταν ο πρώτος που προχώρησε στην ανάδειξη της υπόθεσης για την κατάργηση του Γυμνασίου Κουβαρά κι όχι η αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου και σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη, για την οποία συμπληρώνει, πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η προσωπική της προβολή.
Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του δημάρχου Σαρωνικού στην aftodioikisi.gr, έχει ως εξής:

  • - Καταρχάς θα θέλαμε να μας εξηγήσετε τους λόγους που ο Δήμος Σαρωνικού αντιδρά στην απόφαση του υπουργείου Παιδείας για κατάργηση του Γυμνασίου Κουβαρά.
Ο Δήμος Σαρωνικού είναι μία αναπτυσσόμενη περιοχή που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ως εκ τούτου η ενδεχόμενη κατάργηση του Γυμνασίου Κουβαρά, ενός αρκετά οργανωμένου σχολείου, θα έχει αρνητικές για την περιοχή, επιπτώσεις. Αυτή τη στιγμή το 1ο Γυμνάσιο Καλυβίων αριθμεί 46 μαθητές. Σε περίπτωση που υπάρξει τελικώς συγχώνευση, θα μετράει του χρόνου 60 παιδιά. Συν τοις άλλοις, η μεταφορά τους από τη μία περιοχή στην άλλη θα έχει υψηλό κόστος. Παράλληλα σας γνωστοποιώ ότι στην Ανατολική Αττική δεν καταργείται κανένα άλλο σχολείο, εκτός από το δικό μας. Η πολιτική του υπουργείου Παιδείας για καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολείων είναι πραγματικά ακατανόητη. Δεν έχουμε κανένα λόγο να διαλύουμε τα σχολεία.
  • - Τι μέλλει γενέσθαι μετά τη συνάντηση της δημοτικής αρχής με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, αναφορικά με το εν λόγω θέμα;
Λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι θα προχωρήσει άμεσα στην επαναξέταση όλων των στοιχείων που αφορούν την υπόθεση. Πάντως σας επισημαίνω ότι το υπουργείο είχε κακή πληροφόρηση με αποτέλεσμα τα επιχειρήματά του για την κατάργηση του γυμνασίου να κινούνται στη λάθος κατεύθυνση.
  • - Τελικά το θέμα διευθετείται, λόγω της παρέμβασης της αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου και συζύγου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, Χριστίνας Χριστοφάκη; Μήπως η δημοτική αρχή έπρεπε να προβεί νωρίτερα, στις απαραίτητες ενέργειες;
Σαφέστατα και όχι. Εμείς ήμασταν οι πρώτοι που αναδείξαμε το συγκεκριμένο θέμα. Δείξαμε από την αρχή την κατηγορηματική μας αντίθεση στις προθέσεις του υπουργείου. Άλλωστε πριν ενάμιση μήνα περίπου προχωρήσαμε και στην έκδοση ψηφίσματος που αφορούσε την κατάργηση του Γυμνασίου του Κουβαρά. Για το μόνο το οποίο ενδιαφέρεται η κ. Χριστοφάκη είναι η προσωπική της προβολή και το τονίζω αυτό. Η πραγματική ουσία του προβλήματος την αφήνει παγερά αδιάφορη.

  • - Στην επιστολή της προς την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, η κ. Χριστοφάκη απείλησε, ότι αν πραγματοποιηθεί η κατάργηση του Γυμνασίου Κουβαρά, θα εκτυλιχθούν στο Δήμο Σαρωνικού σκηνές ανάλογες, με αυτές που διαδραματίζονται καιρό τώρα στην Κερατέα. Ποιο είναι το δικό σας σχόλιο σας πάνω σ' αυτό;
Η απάντηση στην κ. Χριστοφάκη αναφορικά με τη συγκεκριμένη δήλωση - απειλή της, ήταν η αποδοκιμασία και το γιαούρτωμα του συζύγου της. Τελικά γνώρισε η ίδια, την οργή των κατοίκων της Κερατέας, που επικαλέστηκε ως επιχείρημα. 

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: