ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.11

Αναλυτές πολέμου, Διεθνολόγοι, και Ρεπόρτερ παντός εδάφους.


Ο  κακός (ξαφνικά)Καντάφι, και η αναγκαιότητα της Δυτικής πολεμικής μηχανής να επέμβει, σε μια εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση απελευθέρωσης του (αντικαθεστωτικού) Λυβικού λαού... .
Στην ίδια συχνότητα δημοσιογραφίνες (ΑΝΤ-1)  που συνήθως καλύπτουν Iατρικά ρεπορτάζ , και πρωτοεμφανιζόμενοι Διεθνολόγοι σαν  τον καθηγητή Δημ .Καιρίδη , που για να καταλάβετε την αμεροληψία στις αναλύσεις- εκτιμήσεις θα πρέπει να διαβάσετε το Βιογραφικό του και τους σπονσορές τους  (στο τέλος της ανάρτησης).
Ο στρατιωτικός ρεπόρτερ του MEGA (Χρ. Τσιγουρής) πρέπει να...
ξημεροβραδιάζεται έξω από το 5γωνο, κι αν κρίνει κανείς από τους μαύρους κύκλους στα μάτια του πρεπει να είναι πιο αγχωμένος κι από τον Καντάφι.
Αγόρια και κορίτσια των Media, χαλαρώστε. Οι ευρωαμερικάνικες απελευθερωτικές δυνάμεις βρήκαν την χρυσή ευκαιρία να κάνουν ασκήσεις  σε πραγματικούς στόχους και  με την ευκαιρία να δοκιμάσουν την αποτελεσματικότητα των νέων όπλων τους καθώς και να ξεφορτωθούν οικονομικά τα ληγμένα πυρομαχικά. Η κουλτούρα της Λυβικής μάζας είναι διαμορφωμένη nα μετακινείται κάθε φορά προς την πλευρά του νικητή. Όπως κάνουν  πολλοί δικοί μας σύντροφοι. Απλά τα πράγματα...
Βιογραφικό Δημήτριος Καιρίδης: 
Υπήρξε καθηγητής στην έδρα Καραμανλή στη Σχολή Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts, διευθυντής του Προγράμματος Κόκκαλη στη Σχολή Kennedy του Πανεπιστημίου Harvard στη Βοστώνη των Η.Π.Α και έχει διδάξει σε πολλά πανεπιστήμια διεθνώς. Είναι απόφοιτος της Σχολής Fletcher και της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Έχει δημοσιεύσει μονογραφίες και άρθρα για θέματα Ευρωπαϊκής, Βαλκανικής και Μεσανατολικής ασφάλειας, εθνικισμού και εκδημοκρατισμού.


adena 

Δεν υπάρχουν σχόλια: