ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.4.11

ΓΑΠ Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΤΗΣ ΚΟ ΓΑΠΑΣΟΚ ΖΗΤΩΝΤΑΣ "ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο 5

Σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την… καθημερινότητά μας ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς ο Πρωθυπουργός έχει δεχθεί εισηγήσεις για υπερβατικές κινήσεις, οι οποίες θα του επιτρέψουν να ανακόψει την πτωτική πορεία του ΠΑΣΟΚ, και να διατηρήσει την πρωτοβουλία για τον καθορισμό της ατζέντας.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, που επικαλούνται και αναδεικνύουν σήμερα τα «Νέα», ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αποφασισμένος να μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνησή του, την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Σταθερότητας.
Οι υποστηρικτές μιας τέτοιας κίνησης, σημειώνουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα θέσει προ των ευθυνών τους, όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πολλοί εκ των οποίων τηρούν σήμερα στάση επικριτική για πτυχές της πολιτικής της Κυβέρνησης, κυρίως σε σχέση με την οικονομία.
Ταυτόχρονα, θα υπάρξει πολωτικό κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, και θα ενισχυθεί η συσπείρωση του κυβερνώντος κόμματος, που, όπως καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, βρίσκεται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, και αποτελεί τον κύριο λόγο για τον οποίο έχει κλείσει η ψαλίδα της διαφοράς με τη Νέα Δημοκρατία, σε επίπεδα στατιστικού λάθους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ψηφο εμπιστοσυνης απο το κοπαδι σου ?
Απο αυτους που ψηφισαν το μνημονιο ?
Ε και ?
Την ψηφο εμπιστοσυνης του λαου πρεπει να εχεις στον νου σου. Αυτους που τους εστειλες στην ανεργεια με την πολιτικη σου.Αυτους που τους εκοψες ακομη και την χαμηλη συνταξη. Αυτους που τους εκοψες τα δωρα, κατι που δεν ειναι δωρο αλλα παρακρατηση του μισθου , που αφου τον δουλεψουν οι εργοδοτες καποιους μηνες τον αποδιδουν ως δωρο !
Και οπως φαινεται, ψηφο εμπιστοσυνης εχεις μονο απο οσους μασανε απο την πολιτικη σου. Το βλεπεις αλλωστε στα ποσοστα των στημενων δημοσκοπησεων.