ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.11

Άντε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε…

Η γενιά του πολυτεχνείου. Μια γενιά που αδιαφόρησε για την χώρα και δούλεψε μόνο για την ίδια.  Κήρυξε μεν έκπτωτο τον μονάρχη αλλά δεν ξέχασε ποτέ ότι το πρώτο της Γάλα το ήπιε με το στέμμα. Έτσι αντί να προχωρήσει σε βάθεμα της Δημοκρατίας άρχισε ένα βολοδέρνει ανάμεσα σε πολιτικές δυναστείες και να διαμορφώνει εναλλακτικές αυλές τις οποίες αυτάρεσκα της αποκάλεσε Δημοκρατία. Αποτέλεσμα σήμερα έχουμε μια δημοκρατία της οποία η Βουλή είναι ιδιοκτήτη και η στελέχωση της καθορίζεται από κάποιον δυναστικό γόνο και τους πέριξ αυτού Νταβατζήδες της δημόσιας ζωής.
Ένα καράβι παλιό, σαπιοκάραβο με κάτι ναύτες τρελούς πειρατές
σηκώνει άγκυρα άγριο χάραμα υπάρχουν θέσεις, αν θέλεις, κενές
Στην γενιά αυτή οφείλεται και η είσοδος της χώρας στην ΟΝΕ, η καταστροφή της βιοτεχνίας και της βιομηχανίας, η εξαθλίωση των Δημοσίων υπηρεσιών, η καταστροφή της παραγωγική βάσης, η κομματικοποίηση του κράτους, το ρουσφέτι η αναξιοκρατία.
Όταν βραδιάζει, που λες, στο κατάστρωμα  χίλια φωτάκια θ’ ανάβουν μικρά
στη συντροφιά μας θα έρχεται ο άνεμος να μας σφυρίζει τραγούδια παλιά
Η γενιά αυτή έκανε τις off shore, έκανε την φοροδιαφυγή επιστήμη αποθέωσε τον Κοσκωτά δημιούργησε τους νταβατζήδες, αποδέχτηκε αυτή την ευρωζώνη και ονόμασε τον νεοφιλελευθερισμό αυτονόητη προοδος. Η ηλικιακή αυτή γενιά φωτογραφήθηκε με τον Χριστοφοράκο εξοπλίστηκε από την Siemens  ανέβηκε σε κότερα της μεγιστάνων, δημιούργησε Βατοπέδια παρέγραψε σκάνδαλα, αθώωσε κουμπάρους, παρέδωσε τους δρόμους, τα λιμάνια, τις υποδομές σε ιδιώτες, σπατάλησε τα λεφτά στους Ολυμπιακούς αγώνες έφτιαξε εθνικούς εργολάβους πανίσχυρα καρτελ πανίσχυρες τράπεζες χρέωσε τον κόσμο όλο. Η γένια αυτή εξευτέλισε την δικαιοσύνη, την ενημέρωση, το σύνταγμα, το αίσθημα δικαίου, τον πολίτη, την ψήφο.
Άντε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα, δεν τους μπορώ
να ξενυχτίσουμε και να μεθύσουμε να τους ξεχάσουμε όλους εδώ
Η γενιά αυτή δίδαξε τα παιδιά να ψάχνουν το ρουσφέτι, δημιούργησε λίστες αναμονής για το δημόσιο και λίστες αιτημάτων προς διεκπεραίωση οδηγώντας στην ομηρία χιλιάδες νέα παιδιά. Τα δίδαξε την σημασία της «επαφής» με ένα πολιτικό γραφείο και την ασημαντότητα του Ελληνικού  πτυχίου και της αυτό βελτίωσης. Η γενιά αυτή σπούδασε τα παιδιά της έξω.
Ένα καράβι παλιό, σαπιοκάραβο λύνει τους κάβους κι ανοίγει πανιά
αφήνει πίσω στραβά και παράλογα σηκώνει άγκυρα για μακριά
Η ηλικιακή αυτή ομάδα απότυχε σε όλες τις διαπραγματεύσεις με την Ένωση για την ίδια την ένωση, αποτυχε στο κυπριακό, στα Σκόπια και έκανε μάγκες τους τούρκους στο αιγαίο.
Η γενιά αυτή καλλιέργησε τον κάθε είδους φόβο. Φόβο για τον τούρκο, φόβο για τον πατριωτισμό, φόβο για την απομόνωση, φόβο τον μετανάστη, για τους μεγάλους της ΕΕ φόβο προς τους αμερικανούς. Ταΐσε τον λαό μας δεισιδαιμονίες και θεωρίες συνομωσίας. Μας έμαθε να αγοράζουμε όπλα εναλλάξ από τον Γερμανό τον Γάλλο τον αμερικανό για να έχουμε ειρήνη. Και μέσα από αυτές τις «αγορές του αιώνα» αναζήτησε λίγη εύνοια και ένα καλό λόγο για την πάρτη της.
Θα ξημερώνουμε πάνω στη θάλασσα θα βγαίνει ο ήλιος να κάνει βουτιές
ο παπαγάλος θα λέει “τους ξεφύγαμε” κι εμείς θα ψάχνουμε γι άλλες στεριές
Απότυχε να αντιληφτεί το μέλλον και να πιάσει την επανάσταση των νέων τεχνολογιών, τον πλούτο και τις χιλιάδες εταιρείες που δημιουργήθηκαν εκεί. Απέτυχε να παράξει ιδέες με εμπορικό ενδιαφέρον, απότυχε στο να ερευνήσει να κρατήσει τα ελληνικά μυαλά στην Ελλάδα. Να φτιάξει παγκόσμιες εταιρείες αν εξειδικευτεί σε κάτι. Απέτυχε να κρατήσει ότι παρέλαβε, τον πλούτο της ναυτιλίας στην Ελλάδα, να παράξει ποιοτικά προϊόντα. Απότυχε ένα προσελκύσει επενδύσεις.
Άντε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε …
Μας έβαλε στο ευρώ και έστησε τις εταιρείες της έκτος ευρώ. Γένια μεσαζόντων μιζαδόρων  φοβικών λαμογιών στην καλύτερη περίπτωση αντέγραψε κακιστα και εισήγαγε ιδέες απέξω. Απέτυχε να βάλει την σφραγίδα της Ελλάδας κάπου να κάνει την Ελλάδα γνωστή, αναγνωρίσημη, σεβαστή,  εμπορική, γοητευτική και πιασάρική.
Ένα καράβι παλιό, σαπιοκάραβο με κάτι ναύτες τρελούς πειρατές
σηκώνει άγκυρα άγριο χάραμα υπάρχουν θέσεις, αν θέλεις, κενές
Απότυχε στα αγροτικά, στα εργασιακά, στα συνταξιοδοτικά, στην ανταγωνιστικότητα. 30 χρόνια δεν μπόρεσε να φτιάξει ένα σχέδιο της προκοπής οποίο θα ακολουθήσει με πάθος. Να δώσει μια ερμηνεία για το κόσμο και μια θέση στην Ελλαδα. Απότυχε να ολοκληρώσει ένα φθηνό δημόσιο έργο να παρέχει στου πολίτες τα στοιχειώδη, να λύσει ένα θέμα ευνοϊκά η να περάσει μια έστω μία Ιδέα στην Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη με ένα πρόβλημα που απειλεί την ύπαρξη της  και στο ΔΝΤ.
Η ίδια γενιά σήμερα μας λέει ότι η χώρα θα χαθεί εάν δεν δεχτούμε ως αυτονόητο  τον νεοφιλελευθερισμό και την ευρωζώνη. Θα χαθούμε αν δεν ακούσουμε την Μερκελ τον Σοιπλμε και τον Τρισε. Θα εξαφανιστούμε ως έθνος θα γίνουμε Αλβανία, Ρουμανία, θα χιμήξουν οι τούρκοι.
Αρκετά! Ως εδώ.  Πληρώνουμε τις αποτυχίες σας.
Η γενιά σας έβαλε την Ελλάδα στο Ευρω και στο ΔΝΤ και παρέδωσε την χώρα στην Μερκελ και η νέα γενιά θα την βγάλει γιατί έχει όρεξη για ζωή και πείσμα για την Ελλαδα. Προχωρώντας αναθεωρούμε… επιτρέψτε μας.
Άντε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε…
Στίχοι: Αλέξανδρος Δήμας

Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: