ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.4.11

ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ "ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ" ΕΙΝΑΙ "ΠΤΩΧΕΥΣΗ"! ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?

Σήμερα ο κ Χρυσοχοίδης στον flash radio ερωτώμενος σχετικά δήλωσε: ".......... η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ είναι μια ΑΣΧΗΜΗ κατάσταση . Η χώρα θά οδηγηθεί σε μια άσχημη κατάσταση στην οποία τα αποτελέσματα αυτής θα είναι απρόβλεπτα και πολύ άσχημα για την κοινωνία και την οικονομία. Δεν πρέπει καν να μιλάμε για ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ .........."


===================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:
Και  ύστερα αναρωτιούνται γιατί πέφτουν οι καταθέσεις στις Ελληνικές Τράπεζες!! Η πολιτική της πλήρους ασχετοσύνης ,του ερασιτεχνισμού και της συνεχούς κοροϊδίας ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Οι υπηρέτες των Τραπεζών θυσιάζουν και την τελευταία ελπίδα της πραγματικής οικονομίας!!
Το θέμα είναι ότι η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ είναι ένα "χαρτί" το οποίο δεν ανακοινώνεται. Είναι κάτι ανάλογο με την  προκήρυξη εκλογών και ανασχηματισμού της κυβέρνησης ,τα οποία σαφώς και ουδείς πρωθυπουργός δεν προβαίνει σε  τέτοιου είδους προετοιμασία αναλόγου κλίματος αν και εφόσον έχει παρθεί κάποια τέτοια απόφαση.
Στο  αυτό πνεύμα κινείται και μια "απόφαση" ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ.
Η κυβέρνηση και άπαντες του κυβερνητικού σχήματος έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ αλλά και δαιμονοποίησης της ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ . 
Όλα δείχνουν  αλλά και οι διεθνείς επαΐοντες της οικονομολογίας προβλέπουν ότι μετά τον Ιούνιο η χώρα θα προβεί σε αναδιάρθρωση! ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ
Κανείς όμως από την κυβέρνηση και δη το οικονομικό επιτελείο δεν έχει ως οφείλει να ενημερώσει τι είναι η αναδιάρθρωση και τι θα επιφέρει ως οι κυβερνώντες ισχυρίζονται στην χώρα μας και στην Ελληνική κοινωνά. Παρά μόνον επιδίδονται σε κενές εκφράσεις και κινδυνολογία αλλά και εκφοβισμό των πολιτών με αποτέλεσμα οι απλοί καταθέτες να αποσύρουν ότι οικονομίες έχουν από τις ελληνικές τράπεζες αφού η  ίδια η κυβέρνηση δεν έχει το σθένος να εξηγήσει και να πει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό!
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ)!!!! 
Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: