ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.11

Το μεγάλο κόλπο με τα συμβόλαια της Αγροτικής Ασφαλιστικής

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ "ΒΑΖΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ" ΣΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
=============================================================
www.protothema.gr ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
Πώς ο Γιάννης
Ραπτόπουλος,ενάμιση μήνα μετά το «συγχωροχάρτι» που πήρε από τον Γ. Παπακωνσταντίνου, μετέφερε τα δικαιώματα της σύμβασης με την κρατικού ενδιαφέροντος ασφαλιστική εταιρεία από την καταχρεωμένη Express Service στην προσωπική του εταιρεία ΕΝΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Οικονομικών διά ανακοινώσεώς του την προηγούμενη εβδομάδα δήλωνε πως ο επιχειρηματίας Γιάννης Ραπτόπουλος έχει λαμβάνειν από το Δημόσιο 27 εκατ. ευρώ ως επιστροφή ΦΠΑ, οι νέες αποκαλύψεις του «ΘΕΜΑτος» έρχονται όχι απλώς να τον διαψεύσουν αλλά και να τον εκθέσουν πολιτικά. Κι αυτό διότι, όπως ξεκάθαρα αποδεικνύεται, ο μεγαλύτερος ιδιώτης οφειλέτης του Δημοσίου, στη λογική των συγκοινωνούντων δοχείων, είχε οργανώσει ένα σύστημα αποφυγής υποχρεώσεων, το οποίο διευκολύνθηκε από τις υπογραφές του κ. Παπακωνσταντίνου.
Σ
υγκεκριμένα, ο κ.Γιάννης Ραπτόπουλος στο διάστημα υπογραφής της πρώτης άρσης παρακράτησης των περιουσιακών στοιχείων του είχε ξεκινήσει την πλήρη μεταφορά των δικαιωμάτων και συμβολαίων της Express Service από τη σύμβαση με την κρατικού ενδιαφέροντος ασφαλιστική εταιρεία Αγροτική Ασφαλιστική στην ατομική του εταιρεία. Κοινώς, η υπογραφή Παπακωνσταντίνου έδωσε το δικαίωμα στον κ. Ραπτόπουλο να μεταφέρει έναν κρατικό διαγωνισμό, τον οποίο κέρδισε το 2009, σε άλλη εταιρεία! Για ποιον λόγο άραγε ο επιχειρηματίας έπραξε κάτι τέτοιο; Μήπως γιατί η Express Service οφείλει τεράστια ποσά στο Ελληνικό Δημόσιο σε φόρους και ΙΚΑ; Ποια είναι τα κρυφά του σχέδια για την τύχη της καταχρεωμένης Express Service και γιατί περνάει συμβόλαια από τη μια εταιρεία στην άλλη;
Οι περίεργες χρονολογικές συμπτώσεις
Ας δούμε όμως τις «περίεργες» συμπτώσεις αυτής της υπόθεσης. Οπως ήδη παρουσιάσαμε την προηγούμενη Κυριακή, ο υπουργός Οικονομικών στις 22/1/2010 υπογράφει την άρση παρακράτησης του 50% της περιουσίας της εταιρείας «Ιωάννης Ραπτόπουλος του Παναγιώτη» (ατομικής εταιρείας). Στις 31/3/2010, δηλαδή ενάμιση μόλις μήνα μετά την απόφαση του κ. Παπακωνσταντίνου, η διοίκηση της Αγροτικής Ασφαλιστικής τροποποιεί τηm σύμβαση παροχής οδικής βοήθειας που η Express Service Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία είχε υπογράψει στις 29/9/2009, μεταφέροντας τα δικαιώματα της τελευταίας στην ατομική εταιρεία του κ. Ραπτόπουλου. Ολα αυτά μάλιστα παρά το έγγραφο που η ΑΤΕ Ασφαλιστι- κή γνώριζε και σήμερα παρου- σιάζουμε, βάσει του οποίου η ατομική εταιρεία του επιχειρηματία όφειλε 37.729.655,87 ευρώ στο ΙΚΑ Θεσσαλονίκης. Πώς ήταν δυνατόν η Αγροτική Ασφαλιστική, η οποία ειρήσθω εν παρόδω εποπτεύεται από τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, να αγνοήσει ένα τόσο σημαντικό γεγονός; Πώς είναι δυνατόν όχι μόνο να αγνοεί τις τεράστιες αυτές οφειλές, αλλά ταυτόχρονα να αναφέρει στο ίδιο έγγραφο πως οφείλει κι από πάνω στην ατομική εταιρεία του μεγαλοφειλέτη businessman για υπηρεσίες τριμήνου (Απριλίου - Ιουνίου 2010) και 309.426,08 ευρώ;..

Δεν υπάρχουν σχόλια: