ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.11

Ο ΓΑΠ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟ ΣΟΡΟΣ!! Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ!!!!

Περίεργη συνάντηση Παπανδρέου-Σόρος

.newsbomb.
Τον Τζορτζ Σόρος δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή, ο Γιώργος Παπανδρέου.
Το ακριβές περιεχόμενο της συνάντησης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για γενική συζήτηση γύρω από τη διεθνή οικονομία, την κρίση στην ευρωζώνη και τις εξελίξεις στη Λιβύη.
Ωστόσο, η επαφή έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον δεδομένων των αρνητικών προβλέψεων για τη χώρα μας, που έχει κάνει κατά καιρούς ο ουγγρικής καταγωγής «επενδυτής» που έχει κερδίσει πολλά χρήματα ποντάροντας στη χρεοκοπία χωρών.
Ο ξένος οικονομολόγος έχει εκτιμήσει πως η απροθυμία της ΕΕ να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους των πιο αδύναμων χωρών, θα προκαλέσει την αντίδραση των «αγορών», που δεν θα δώσουν περιθώρια για περαιτέρω σκέψεις στις χώρες της ευρωζώνης ενώ έχει μιλήσει και για «Ευρώπη δύο ταχυτήτων».
"Ο λαός λέει δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι" αναφέρει το ΚΚΕ σχολιάζοντας τη συνάντηση.

===================================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Με απλά λόγια ήρθε ο πολέμιος της ευαίσθητης ελληνικής οικονομίας κύριος ΣΟΡΟΣ ο οποίος ως εραστής της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης "χτυπά" στοχευόμενα  τις αδύνατες οικονομίες των όποιων και πρόσφορων ασθενικά οικονομικών χωρών προκειμένου στο τέλος συμμετάσχει στην εκποίηση των , αφού φυσικά ως χρεωμένες αναπόφευκτα .......... εκποιούν!!!

Απλά στην περίπτωση Ελλάδα επί διακυβέρνησης ΓΑΠΑΣΟΚ και του  δοσίλογου Πρωθυπουργού του Μνημονίου η ΚΟΡΟΙΔΙΑ δεν έχει όριο!!!! Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!

ΑΛΛΑ................... ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΦΙΟΖΟ ΓΑΠ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? ....ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
:

Δεν υπάρχουν σχόλια: