ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.11

Η Ελλάδα έχει έναν ψεύτη και ευθυνόφοβο γιά πρέσβη στις ΗΠΑ!

Τρεις από τους συμμετέχοντες στο ''Συμπόσιο'' της αυτοανακηρυγμένης ''ηγετικής ομάδας Ομογενών'' (28 Μαρτίου 2011, Νέα Υόρκη) επιβεβαίωσαν στο ''Κ'' ότι ο πρέσβης μίλησε και γιά την ΑΟΖ και είπε αυτά που είπε (περί φόβου της Ελλάδας γιά επίθεση Τουρκίας. Την ερώτηση την έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης). Μετά, ως ευθυνόφοβος, αποποιήθηκε με δηλώσεις του (και μάλιστα, πάλι, σε αλητοτουρίστα-μυθομανή, δημιουργό προβλημάτων στην Ομογένεια) την ευθύνη αυτών που είπε. Kαι έχει το θράσος, να ''κατηγορεί'' έμμεσα τρίτους, παρεμβαίνοντας έτσι -άθελά του- και χρησιμοποιούμενος από επιτήδειους, στην εσωτερική διαμάχη-εμφύλιο πόλεμο στην Ομοσπονδία Ν. Υόρκης.
(Σημ.: Το off the record του ''Συμπόσιου'' δεν ισχύει, αφού δημοσιοποιήθηκε και στην ημερήσια του ''αρχηγού'' της ''ηγετικής ομάδας'').
EΡΩΤΗΣΗ: Ποιός δίνει το δικαίωμα στον πρέσβη
της Ελλάδας και στην γενική πρόξενο στη Νέα Υόρκη, να συμμετέχουν σε υπό ίδρυση μη κερδοσκοπική Οργάνωση στις ΗΠΑ, κάτι που δεν επιτρέπουν το Σύνταγμα και οι νόμοι της χώρας;

Kαι άλλο ατόπημα του πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Β. Κασκαρέλη (το τρίτο σε 20 μήνες θητείας)
Διασύρθηκε πάλι, δημιουργεί προβλήματα... Επιβάλεται να τον ''μαζέψει'' το υπουργείο Εξωτερικών
 
- Συμμετείχε σε ''συμπόσιο'' με άτομα που αποδείχτηκαν ασοβάρευτα, αφού έβγαλαν προς τα έξω τι συζητήθηκε γιά τα εθνικά ζητήματα.
- Μετά, παρεμβαίνει άθελά του, στον εμφύλιο που σπαράσσει την Ομοσπονδία Νέας Υόρκης, στο πλευρό της ακροδεξιάς ομάδας βασιλοχουντικών, χρησιμοποιούμενος γιά δηλώσεις από άτομο που ζει παράνομα στις ΗΠΑ και δημιουργεί συνέχεια πρόβλημα στην Ομογένεια και στην Ομοσπονδία.
( Σε ότι αφορά τον εκδότη της ημερήσιας ''Εθνικός Κήρυκας'' με τις ''ηγετικές'' φιλοδοξίες, που επέλεξε τους ''ηγέτες-μαϊντανούς'' γιά το ''Συμπόσιο'', θα έπρεπε να ήταν περισσότερο υπεύθυνος στις επιλογές του, γιά να μην εκτεθεί πάλι, ούτε αυτός, ούτε ειδικά ο πρέσβης )

www.kalami.us

Δεν υπάρχουν σχόλια: