ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.11

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΟΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
  Αυτη τη στιγμή είναι σε εξέλιξη Κυβερνητική επιχείρηση "ανακατάληψης" των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ! Προσπαθούν να μεταθέσουν σε αυτούς το δίλλημα και την ευθύνη, προκειμένου να καταπατήσουν για άλλη μια φορά τη συνείδησή τους και να αποδεχτούν να γίνουν πιόνια στα χέρια της Τρόικας και των αποτυχημένων Γιωργάκηδων...
   Όμως έτσι και οι Βουλευτές θα αηδιάσουν το λαό και τους ψηφοφόρους τους και θα χαθούν για πάντα από το πολιτικό προσκήνιο και η χώρα θα φορέσει βαρύτερες αλυσίδες, αφού όποια μέτρα και να παρθούν οδηγούν σε περαιτέρω ύφεση και ελλείμματα, που θα πρέπει να καλυφθούν με ολοένα νέα μέτρα, χωρίς τελειωμό. Σε μια δίνη που μας καταπίνει αχόρταγα!

  ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ
  Ξέρετε πολύ καλά τα νούμερα. Την αποτυχία της συνταγής. Το τέλος του δρόμου... Μη συμμαχήσετε!  Μη δώσετε γη και ύδωρ! Μην πειστείτε από ψεύτικες υποσχέσεις και δήθεν "εξασφαλισμένα βήματα" και "ξένες εγγυήσεις" και μυστικοπαθή "σχέδια ήπιας αναδιάρθρωσης"... Η θεραπεία-δυστυχία που φέρνουν στο λαό, είναι χειρότερη και από την ίδια την αρρώστια!
   Η Μέρκελ μας πηγαίνει σε αναγκαστική και ελεγχόμενη αναδιάρθωση (κατάρρευση) από το 2013 όπως προβλέπει το Σύμφωνο του Ευρώ!  Μας σέρνουν ως εκεί μονάχα για σφάξιμο, όπως το θέλεουν εκείνοι.

  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
   Με συγκεκριμένα πρόσωπα, σε συγκεκριμένους ρόλους! Έτσι θα διασωθεί η χώρα! Όχι με τους απίστευτους ερασιτεχνισμούς των Γιωργάκηδων. Οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μπορούν να στηρίξουν το σχήμα και να συμβάλουν στη διάσωση, διασώζοντας και τη χώρα και τον εαυτό τους. http://www.noiazomai.net/enotitas.html
   Το ΟΧΙ ή το ΠΑΡΟΝ σας, είναι το μελλοντικό πολιτικό σας διαβατήριο!
    Ελάτε με το λαό μας, με την Ελλάδα και τους Έλληνες και όχι με τους δοσίλογους και τους δημίους!
  

   ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!
   Πείτε όχι στα νέα, άθλια και επώδυνα μέτρα και ιδιώς στην εφιαλτική και αδιέξοδη μέθοδο "θεραπείας"! Κάντε την Ελλάδα περήφανη! Καταθέστε τώρα, πρόωρα, την Ανεξαρτητοποίησή σας! Γίνετε ελεύθεροι!
   Και ελευθερώστε τη χώρα!
  Τις εξελίξεις δεν τις χρεώνεστε εσείς, αλλά εκείνοι που υπέγραψαν και εφάρμοσαν τη συνταγή παράλυσης και διάλυσης της Ελλάδας! Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι! Μη σας φορτώσουν τα κρίματά τους!
  Ακούστε τη συνείδησή σας! Δεν τους χρωστάτε! Σας χρειάζονται μόνο για να πατούν στους ώμους σας!
   Αποτινάξτε τους!

ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα τι τους ζητατε να κανουν ?
Αυτοι δεν ειναι που υπεγραψαν το αντισυνταγματικο προδοτικο μνημονιο ?