ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.4.11

Θυσία εμείς για να τα τρώνε μαζί

Ο Γιώργος Πρωθυπουργός (ξέρετε, ο διάδοχος του Κώστα Καλάπας) συνεχίζει να ζητάει θυσίες από το λαό, κόντρα στις δεσμεύσεις του απέναντι στο λαό (θυμάστε, «λεφτά υπάρχου», «δεν θα αυξηθεί το ΦΠΑ», «δεν θα παγώσουν οι μισθοί» κλπ κλπ κλπ). Πολύ Ωραία βγήκε και τα είπε ο Μίκης Θεοδωράκης περί αντισυνταγματικότητας του μνημονίου. Το παιχνίδι όμως στην πλάτη του φορολογούμενου πολίτη συνεχίζεται. Αφού μας έκλεψαν για να... «τα φάνε μαζί» (παραλλαγή της ατάκας του Πάγκαλου ώστε να ταιριάζει στην πραγματικότητα) επιμένουν να ζητάνε να πληρώσουμε μόνο εμείς τα σπασμένα. Έχουν καταργήσει την δημοκρατία και λειτουργούν πραξικοπηματικά (όπως δήλωσε ο Θεοδωράκης). Αυτός ο άνθρωπος δείχνει να έχει καρδιά νέου κ ας είναι πια 87 ετών. Τι να το κάνεις το fitness αν το μυαλό είναι μουχλιασμένο;
Στην πρώτη Ελληνική κρίση, ο Καποδίστριας είχε καταργήσει τους μισθούς των πολιτικών. Σήμερα παρά την κρίση εκτός από τους παχυλούς μισθούς τους, πληρώνουμε ακόμα και τα κινητά τους, ενώ γενικότερα οι βουλευτές είναι το απόλυτο "Δεν πληρώνω" κίνημα αφού για εκείνους όλα είναι free. Οι μεγαλύτεροι τσαμπατζήδες. Και δεν είναι διαθετημένοι να κάνουν καμία θυσία.
Κάποτε 300 είχαν θυσιαστεί για όλους τους Έλληνες. Με την θυσία τους κατάφεραν να αφυπνίσουν τους πάντες γι αυτό και έμειναν στην ιστορία ως νικητές κι ας έπεσαν όλοι στο πεδίο της μάχης. Αλλά εκείνοι είχαν @@. Σήμερα μπορεί να μην έχουν @@ αλλά έχουν πολύ θράσος να ζητάνε θυσίες... sorry, λάθος, επαναδιατυπώνω... ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ στο λαό. Αλλά μήπως έχουν τελικά δίκιο εκείνοι που λένε ότι έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν;
Σίγουρα έχουμε την κυβέρνηση που αξίζει στο 15% περίπου που την ψήφισε (γιατί συνυπολογίζοντας αποχή, λευκά και άκυρα δεν είναι περισσότεροι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ χωρίς να υπολογίζω εκείνους που εξαπατήθηκαν από τις ψευδείς προεκλογικές δεσμεύσεις οπότε το ποσοστό μικραίνει κι άλλο).
Ας κόψουν πρώτα μισθούς, επιδόματα και όλες τις παροχές των 300 (οι οποίοι συμφωνούν πάντα και μόνο όταν πρόκειται για αυξήσεις στους μισθούς τους) κι ας βάλει και αυτή η δήθεν φιλάνθρωπος εκκλησία το χέρι στην τεράστια και αφορολόγητη περιουσία της, και μετά δεν νομίζω να αρνηθεί κανείς Έλληνας να ματώσει μαζί τους. Αλλά και όχι να είναι ο απλός πολίτης ο μόνιμος αιμοδότης τους. Έλεος πια...
 http://www.ipanic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: