ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.4.11

Ηλίας Ανδριόπουλος: "Νιώθω ντροπή που τον πολιτισμό του τόπου τον εκπροσωπεί [Γερουλάνος] μια τέτοια αντιπνευματική φιγούρα"...

Όταν ο Ηλίας Ανδριόπουλος πρόσφερε έργο, ο κ. Γερουλάνος "έπαιζε" στην αυλή των Γλύξμπουργκ... Άραγε ντρέπεται ο κύριος Γ. Παπανδρέου; 

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Το Fimotro, δημοσιεύει από σήμερα την επιστολή που έστειλε σήμερα στον Παύλο Γερουλάνο ο συνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος καταγγέλλοντας τον υπουργό για αδιαφορία και έλλειψη πολιτισμού!
Mέσα από την επιστολή του ο Ανδριόπουλος μιλά για τον "απολίτιστο" υπουργό που...
 κατάφερε να οδήγήσει σε διαλύσει τις πολιτιστικές δομές τις χώρας.
Όπως αναφέρει "Όταν είσαι Υπουργός Πολιτισμού και δεν καταδέχεσαι να μιλήσεις με τον Σπύρο Ευαγγελάτο, οδηγώντας το "Αμφιθέατρο" σε διάλυση, τότε ο χαρακτηρισμός του "απολίτιστου", είναι επιεικής. Όταν έχεις διακόψει κάθε επικοινωνία με σημαντικούς καλλιτέχνες και πνευματικούς της χώρας, όταν εξουσιάζεις με τους φίλους σου τους γιάπηδες, όταν θέλεις να στείλεις να στείλεις την Ορχήστρα των Χρωμάτων στην ΕΡΤ, και όταν δείχνεις ασέβεια προς το Μάνο Χατζιδάκι, τότε είσαι επικίνδυνος για τη διαχείρηση του πολιτισμού που δυστυχώς σου ανέθεσαν".
Και καταλήγει: "Νιώθω ντροπή που τον πολιτισμό του τόπου τον εκπροσωπεί μια τέτοια αντιπνευματική φιγούρα. Σταματώ εδώ, για να μην πω και άλλα"...
Να σημειώσουμε ότι ο Ηλίας Ανδριόπουλος ως εξέχουσα μορφή του κινήματος του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού, έγραψε μελωδίες που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή, όπως τα «Λαϊκά Προάστια», τα «Γράμματα στον Μακρυγιάννη», οι «Προσανατολισμοί», οι «Ξένες Πόρτες», οι «Ωδές».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: