ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.11

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΞΥΠΝΗΣΕ......

Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ  ΚΟΣΜΟΣ   ΞΥΠΝΗΣΕ.......             ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΕΙ  ΕΜΑΣ;;;;;;;;                         

Ίσως είμαι από τους πρώτους που έγραφα, έλεγα και φώναζα..... που είναι ο πνευματικός κόσμος να παρέμβει και να αναλάβει πρωτοβουλία για να σταματήσει αυτός ο εκπεσμός, αυτό το ξεπούλημα,αυτή η κατάφωρη παραβίαση του συντάγματος,αυτός ο βιασμός του Έλληνα πολίτη, αυτό το πλιάτσικο,αυτό το ξεπούλημα της Ελλάδας,αυτή η ταπείνωση της πατρίδας μας και των πολιτών,αυτή η οικονομική και πνευματική εξαθλίωση ......... Και να  που με τόση καθυστέρηση, όση χρειαζόταν για να διαπραχθεί το ΈΓΚΛΗΜΑ, άρχισαν να εμφανίζονται οι άνθρωποι του πνεύματος για να μας πουν οτι παραβιάστηκε το σύνταγμα, οτι υποθηκεύτηκε η Ελλάδα και......άλλα τινά.......                                                                            ΚΥΡΙΟΙ  Καθηγηταδες, κύριοι πνευματικοί μας ηγέτες, λυπάμαι που σας το λέω, αλλά χέστηκα για τη παραβίαση του συντάγματος.Που ήσασταν όταν γινόταν αυτό; που ήσασταν όταν έπαιζαν στο κουμάρι τις ασφαλιστικές μου εισφορές; που ήσασταν όταν με καλούσαν να βάλω τις οικονομίες μου στο επίσημο καζίνο; που ήσασταν όταν οι μίζες ήταν και είναι βέβαια, καθεστώς; που ήσασταν όταν ορδές αλλοδαπών εισέβαλαν, και εισβάλλουν, στη χώρα μου κατ'επιταγη ''συμφεροντων'' που που, που, που.............και πρόσφατα.... δεν βλέπατε που στήσανε την αγχόνη μου στερώντας μου το συνταγματικό μου δικαίωμα στην εργασία, στη σύνταξη μου, στη Ζωή μου........                                                                                                                            ΚΥΡΙΟΙ  καθηγηταδες, κύριοι πνευματικοί μας πατέρες χέστηκα αν υποθηκεύτηκε ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας, η Ακρόπολη, τα νησιά, η Θράκη........... ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ......ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...... ΛΥΠΑΜΑΙ... ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ  ΟΤΙ  ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΠ΄ΤΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ.......  ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ  ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ..... ΣΕ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ...... ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ  ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.......ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ...... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.....................                      

30φυλλος

ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ..... Ο "ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΠ?...

Τα ακαδημαϊκά «οχήματα» της πολιτικής εξαπάτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: