ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.11

Έστησαν κρεμάλες στα Τρίκαλα!!!!

Σε μία άκρως ακραία, ίσως προκλητική, προβοκατόρικη και χιουμοριστική ενέργεια, προέβησαν οι αγανακτισμένοι (;) στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με τους ίδιους, προτίμησαν αντί για εξώδικα να στείλουν πιο ηχηρό μήνυμα στους πέντε βουλευτές του νομού, τους οποίους θεωρούν συνυπεύθυνους για την οικονομική κατάσταση της χώρας και εν μέσω ιαχών «κουφ….έρχονται κρεμάλες» κτλ,  κρέμασαν στα δένδρα ομοιώματα όλων των βουλευτών του νομού, έχοντας μάλιστα τις φωτογραφίες τους επάνω σε αυτά.
Ανεξαρτήτως του, εάν κάποιοι την πράξη αυτή την βρούν χιουμοριστική, το σίγουρο είναι πως θα προκαλέσει αντιδράσεις ποικίλες διότι, δεν εξαιρούν κανέναν εξ αυτών, ενώ παράλληλα προειδοποίησαν ότι ετοιμάζουν δυσάρεστες εκπλήξεις εάν κάποιος από τους βουλευτές τολμήσει να διαμαρτυρηθεί για την κρεμάλα!
Επί πλέον, κατάστησαν σαφές και τόνισαν πως δεν εξαιρούν κανέναν και δεν κάνουν διακρίσεις ανάλογα με τον κομματικό χώρο του κάθε βουλευτή. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: