ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.11

Η μεγάλη μέρα έφτασε…

Αύριο θα αρχίσει το δεύτερο μέρος της εξοδίου ακολουθίας της χώρας μας μέσα από τη Βουλή...

Είναι η μέρα που τα λαμόγια της πολιτικής, κομματικής και κρατικής μηχανής θα κληθούν να πάνε να ψηφίσουν για να βάλουν την ταφόπλακα σ’ αυτή την πολύπαθη Ελλάδα μας.

Τα γνωστά κέντρα των Μ.Μ.Ε. έχουν είδη αρχίσει να τρομοκρατούν ξανά τον κόσμο εδώ και μέρες με τα παπαγαλάκια τους να μιλάνε πάλι για «στάση πληρωμών», για το ότι «δεν θα έχουμε να φάμε αύριο» και τα γνωστά τραγουδάκια τους περί καταστροφή της χώρας αν δεν ψηφιστεί και το «Μνημόνιο ΙΙ».

Από σήμερα δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα Πολιτικάντη να περάσει και να πάει στη Βουλή.

Πρέπει να κλείσουν όλοι οι δρόμοι που οδηγούν εκεί.

Δεν πρέπει κανείς να μείνει στο σπίτι και τον καναπέ του απόψε.

Αυτοί που ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ τη χώρα πρέπει να φύγουν ΑΥΡΙΟ.

Δεν πάει άλλο Έλληνες αυτή η κατάσταση που έχουν φέρει τη χώρα.

Τα λαμόγια πάνε σπίτι τους ΑΥΡΙΟ.

Αν τους αφήσουμε αύριο και πάνε και ψηφίσουν τη νέα υποθήκευση της χώρας οι πρώτοι που θα έχουν ευθύνη θα είμαστε ΕΜΕΙΣ.

Αυτοί έχουν δηλώσει επανειλημμένα με τα λόγια και τις πράξεις τους ότι είναι υπηρέτες της Ν.Τ.Π. και κάνουν ότι είναι δυνατών για να πραγματοποιήσουν τα σχέδια των αφεντικών τους.

Θα τους αφήσουμε λοιπόν να μας περάσουν άλλη μια θηλιά στο λαιμό την οποία θα την κληροδοτήσουμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας ?

ΟΧΙ

Πρέπει αύριο να φύγουν όλοι οι νεοταξήτες υπηρέτες του ΔΝΤ και της ΝΤΠ.

Από τους βουλευτές δεν πρέπει να περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ πλέων γιατί έχουν αποδείξει ότι ΟΛΑ τα κόμματα δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον αυτού του τόπου αλλά μόνο για τους ψήφους που θα μπορέσουν να μαζέψουν από αυτή την κατάσταση, γιατί αν ήθελαν πραγματικά το καλό του τόπου θα είχαν ρίξει εδώ και καιρό αυτούς τους Υποκριτές και Ψεύτες που μας κυβερνούν.

Έχουμε δει τον κ. Σαμαρά να μας λέει «ΟΧΙ» στο Μνημόνιο πέρσι και φέτος μας είπε ότι «Πρέπει να το επαναδιαπραγματευτούμε». Δηλαδή μας λέει καθαρά «ο άνθρωπος που άνοιξε διάπλατα τα σύνορα τις χώρας» όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών το 1993, ότι δεν θα καταγγείλει ως αντισυνταγματικό το Μνημόνιο αλλά θα το διαπραγματευτεί. Άρα ΠΡΟΔΟΣΙΑ και αυτός.

Ακούμε την κ. Παπαρήγα να μας λέει πριν δύο εβδομάδες περίπου ότι «είναι καταστροφή να φύγουμε από το Ευρώ». Το να το ακούς αυτό από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ είναι κάτι το φυσιολογικό, αλλά να στο λέει η Γ.Γ. του ΚΚΕ που μέχρι πριν ένα μήνα φώναζε και χάλαγε τον κόσμο στις πλατείες ότι πρέπει να φύγουμε από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ ε αυτό πάει πολύ. Άρα ΠΡΟΔΟΣΙΑ και από εκεί.

Γι’ αυτό Έλληνες δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας ρίξουν στον Καιάδα γιατί αυτή τη φορά να είστε σίγουροι ότι δεν θα βρούμε πάτο ποτέ.

Ξεσηκωθείτε Έλληνες με Ειρηνικό και Νόμιμο τρόπο και διώξτε ΟΛΟΥΣ αυτούς που σε ξεγελούσαν 35 χρόνια τώρα και έτρωγαν τον τίμιο ιδρώτα σου.

Εσύ Έλληνα δουλεύεις και αυτοί στα παίρνουν εδώ και χρόνια και τα κάνουν επενδύσεις για τις οικογένειές τους. Αυτοί τα παιδιά τους τα έχουν εξασφαλίσει για εκατοντάδες χρόνια, ενώ εσύ δεν έχεις στον ήλιο μοίρα.

Αν δεν σας ενδιαφέρει προσωπικά, κάντετο για τα παιδιά και τα εγγόνια σας, αυτά δεν μας φταίνε σε τίποτα να ζήσουν κάτω από το ζυγό της Ν.Τ.Π. επειδή εμείς δεν είχαμε το κουράγιο να βγούμε σε μια πλατεία και να αποκλείσουμε τη Βουλή σε μια τόσο κρίσιμη χρονική στιγμή για τη χώρα.

Από απόψε πρέπει να γίνει αυτό.

ΔΕΝ τους αφήνουμε να πάνε εκεί με κανένα τρόπο.

ΔΕΝ τους αφήνουμε να ψηφίσουν για άλλη μια φορά τη σφαγή μας.

ΔΕΝ τους αφήνουμε να περάσουν τα σχέδια των αφεντικών τους.

ΔΕΝ στερούμε το μέλλον των παιδιών μας.

ΟΛΟΙ από ΑΠΟΨΕ στο Σύνταγμα

ΟΛΟΙ από ΑΠΟΨΕ στους Δρόμους

ΟΛΟΙ από ΑΠΟΨΕ φωνάζουμε με μια φωνή χωρίς κόμματα και ιδεολογίες

Η Ελλάδα δεν ΠΟΛΕΙΤΕ ρε ΛΑΜΟΓΙΑ


Μάνος από
Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: