ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.11

Παραίτηση ΣΗΜΕΡΑ του κ. Παπουτσή, Υπουργού Προ.Πο. ζητά το Πατριωτικό Μέτωπο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραίτηση ΣΗΜΕΡΑ του κ. Παπουτσή, Υπουργού Προ.Πο. ζητά το Πατριωτικό Μέτωπο. Το μήνυμα σαφές: Ή παραιτηθείτε, ή δώστε στη δημοσιότητα τους «γνωστούς-άγνωστους».

Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί τον Υπουργό Προ.Πο. κ. Παπουτσή, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ «ΓΝΩΣΤΩΝ-ΑΓΝΩΣΤΩΝ» και «συνεργαζομένων».

Παράλληλα, καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της ΕΛΑΣ, ΠΟΑΞΙΑ, ΠΟΑΣΥ, και Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, να πάρουν επιτέλους την υπόθεση αυτή (που γνωρίζουν εδώ και χρόνια πως αποτελεί «γάγκραινα» στον κορμό του Σώματος) στα χέρια τους, και να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους ενώπιον του ελληνικού Λαού.

Η θλιβερή εικόνα μιας αστυνομίας η οποία διασύρεται, (μετατρεπόμενη σε «σεκιουριτάδες» μεγαλοεργολάβων στους οποίους δόθηκαν τα διόδια και οι εθνικοί οδοί), καθώς και των «Δελτάδων» (οι οποίοι υποτίθεται συγκροτήθηκαν για να ελέγξουν την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας), να χρησιμοποιούνται για να τρομοκρατήσουν τον λαό, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: