ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.11

Έχει ο ΓΑΠ λαϊκή εντολή;

thumb
Γράφει η Κουκίδα
Πόσα ακούσαμε και είδαμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα και πόσα θα δούμε τις επόμενες μέρες. Θα σταθώ μόνο σε ένα πράγμα. Στην καραμέλα του ΓΑΠ και των κολλητών του υπουργών ότι η κυβέρνηση αυτή εξελέγη με λαϊκή εντολή και ότι ο λαός στηρίζει τον πρωθυπουργό. Η αλήθεια όμως είναι ότι ο ΓΑΠ εξελέγη με μια προεκλογική εκστρατεία που ήταν βασισμένη σε δεσμεύσεις που δεν τηρήθηκαν. Δεσμεύθηκε ότι δεν θα αυξήσει τους φόρους. Ότι δεν θα κόψει μισθούς και συντάξεις. Ότι θα κρατήσει το μετοχικό ποσοστό του δημοσίου σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και θα αυξήσει (!!) το ποσοστό του στις τράπεζες για να δημιουργήσει ένα ισχυρό κρατικό τραπεζικό πυλώνα. Ότι δεν θα κάνει απολύσεις στο δημόσιο. Ότι λεφτά υπάρχουν και θα τα δώσει στο λαό. Ότι το πρόγραμμα της ΝΔ για νέα μέτρα θα φέρει ύφεση, αύξηση φόρων και πάλι ύφεση δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο που θα καταστρέψει την οικονομία, την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα της χώρας. Ότι δεν δέχεται υποδείξεις από τη - κακή - ΕΕ. Ότι θα τον πάρουν με τις πέτρες εάν βάλει μέτρα που θα αγγίξουν τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Και πόσα άλλα.
Πάνω σε αυτά τα ψέματα λοιπόν πήρε την λαϊκή εντολή. Γιατί έθεσε το δίλημμα : ή θα ψηφίσετε την ΝΔ και θα σας ταράξει στους φόρους ή εμένα που θα σας δώσω τα λεφτά που ξέρω ότι υπάρχουν.
Και δεν έχει πλέον επιχείρημα ότι άλλα βρήκε όταν ανέλαβε. Δεν είναι μόνο ο Στρος-Καν που δήλωσε ότι ο ΓΑΠ γνώριζε την δραματική κατάσταση της οικονομίας πολύ πριν καν προκηρυχτούν εκλογές. Είχε ενημέρωση και από την ΕΚΤ και από την Κομισιόν, ενώ λάμβανε και τις εκθέσεις του Εurogroup που χτυπούσαν καμπανάκι πτώχευσης από το 2008. Ενημερώθηκε από τους πάντες και από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Αλλά επέλεξε να πάει σε εκλογές με ανεφάρμοστες υποσχέσεις εις το όνομα της καρέκλας. Ηξερε ότι ο λαός πείθεται εύκολα όταν του τάζεις. Είναι ο ίδιος λαός τον οποίο χαρακτήριζε ως διεφθαρμένο, τεμπέλη, άξεστο, φοροφυγά,  με του που μπήκε στο Μαξίμου. Ο λαός που τον εξέλεξε και τον πίστεψε. Αυτόν που του αλλάζει τα φώτα τώρα και που τον αγνοεί προκλητικά λέγοντας ότι οι συγκεντρώσεις  στο Σύνταγμα είναι μαζώξεις για κους-κους μεταξύ των νέων (Ω ναι το πε).
Ε αφού όλα αυτά είναι μαζώξεις και ο λαός τον στηρίζει, γιατί δεν πάει σε εκλογές να ανανεώσει την ψήφο εμπιστοσύνης ;
΄Η μήπως φοβάται ότι τώρα ο κοσμάκης  έχει καταλάβει και δεν μπορεί να ξανακατέβει με υποσχέσεις μαϊμού; Και δεν είναι μόνο το πρόβλημα ότι το μνημόνιο απέτυχε. Ο κόσμος του κρατάει το «άλλα μας έλεγες πριν και άλλα έκανες μετά».

Όχι, ο κύριος Παπανδρέου δεν έχει  λαϊκή εντολή. Την έχασε 3 μήνες μετά τις εκλογές του 2009.
ΥΓ : Η κατάσταση της οικονομίας είναι σε χειρότερο επίπεδο απότι πριν την υπογραφή μνημονίου. Δεν πάει να το μαιμουδέψει όσο θέλει; Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Και όπως έχουμε γράψει στο έντυπο Ποντίκι την Πέμπτη, η τρόικα ήδη σχεδιάζει το πλαίσιο της ελεγχόμενης πτώχευσης μέχρι το τέλος του έτους γιατί θεωρεί ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.  Ωχ, ωχ, ωχ, ο ΓΑΠ έχασε και την τροικανή εντολή..

Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: