ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.11

Η κυβέρνηση έχει πέσει, αλλά ο ΓΑΠ δεν το ξέρει!

Όπου κι αν κοιτάξεις σήμερα στην Αθήνα καταλαβαίνεις αυτό που ο πρωθυπουργός της Τροίκας και του Μνημονίυ δεν γνωρίζει, ή προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει για να διασώσει εαυτόν: δεν υπάρχει κυβέρνηση.
Χιλιάδες κόσμου κατεβαίνει στο Σύνταγμα και παραμένει εκεί παρά τις προσπάθειες των ΜΑΤ με την συνδρομή “μπαχαλάκηδων” να τους διώξει.

Για να μεταβεί ο πρωθυπουργός στο Μαξίμου αποκλείστηκε όλη η περιοχή με ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, αλλά παρόλα αυτα δεν απέφυγε το γιουχάϊσμα
Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας άρχισε με ένα ακόμα ψέμα του κ.Παπανδρέου. Ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση και σήμερα με τις ηγεσίες των κομμάτων, πράγμα το οποίο φυσικά δεν αληθεύει. Όλες αυτές τις ημέρες ο ΓΑΠ δεν μίλησε με κανένα πολιτικό αρχηγό!
Πιστεύει κανείς ότι  αυτή η κυβέρνηση μπορεί να να αντέξει στις εσωτερικές και τις κοινωνικές πιέσεις και να επιτύχει την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου σχεδίου και των νέων μέτρων;

Μόνο έτσι μπόρεσε ο κ. Παπανδρέου να πάει στο γραφείο του


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: