ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.11

Δεν θέλουμε ειδήσεις αύριο απο τα "παπαγαλάκια". Οι blogers θα ενημερώνουν σωστά και δημοκρατικά. ΚΡΑΤΟΥΜΕ την ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ μας. Ο εκβιαστής τελειώνει. Λίγο έμεινε. Τον ξεγατζώσαμε....

Τι πανικός έχει πέσει στα δημοσιογραφικά μαγαζιά και ζητούν από την ΕΣΗΕΑ κατ' εξαίρεση να μη γίνει απεργία αύριο;
Σιγά μην και οι πολίτες καθήσουν μπροστά από τις τηλεοράσεις να μάθουν το μέλλον τους. Αυτό το ξέρουν και τηνώρα των δελτίων θα βρίσκονται στους δρόμους.
Δε θέλουν άλλο να μάθουν από τους μεγαλοδημοσιογράφους που ήδη τους έστειλαν στα τάρταρα με την εμμονήτους στην εφαρμογή του μνημόνιου.  

Αυτοί είναι για εσχάτη προδοσία. Μας παρέσυραν σε αυτήν την λύση.
Και τώρα προσπαθούν να το παίξουν λαϊκοί.
Στην Ιταλία υπήρχε καταναλωτικό κίνημα που συγκέντρωνε τηλεοράσεις στις πλατείες και τις έσπαγαν/Αντε να το δούμε και εδώ τριάντα χρόνια αργότερα. Σπάστε τα πλάσματα........λοιπόν.
Όπως παλιά κάψαμε τις εφημερίδες τους.............
Ετσι δεν είναι κυρ Σταύρο; 
polylitoikairoi

Δεν υπάρχουν σχόλια: