ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.11

Ανθρωπάκια με «Επάγγελμα ΠΑΣΟΚ»




Γράφει ο ΔΑΜΩΝΙΔΗΣ

Το έργο του Γιάννη Γαΐτη «Ανθρωπάκια» -οι απρόσωπες μέσα από την ομοιομορφία μορφές- παραπέμπει, αν προσφύγει κανείς στα φώτα της Κοινωνιολογίας, στο «είδος» εκείνο των ατόμων -και ομιλούμε πάντοτε για το κομματικό στελεχιακό δυναμικό- που μετέρχονται το «Επάγγελμα ΠΑΣΟΚ»!

Είναι οι ακόπως νομείς πλουσιοπάροχων αμοιβών - π.χ., μέλη διοικητικών συμβουλίων Οργανισμών ή πρόεδροι αντίστοιχων Οργανισμών και άλλων κρατικών ιδρυμάτων οι οποίοι μισθοδοτούνται χωρίς να προσφέρουν και την ανάλογη εργασία… Κατόπιν τούτου βαθμιαίως, συνειδητώς ή ασυνειδήτως, εντάσσονται ψυχή τε και σώματι στο «Επάγγελμα ΠΑΣΟΚ», ταυτίζουν το κομματικό με το ατομικό τους συμφέρον και, το καταστροφικότερο, θέτουν σχεδόν πάντοτε τις κομματικές επιταγές υπεράνω των εθνικών συμφερόντων.

Το «Επάγγελμα ΠΑΣΟΚ» ερμηνεύει και το κατά τον βουλευτή του Κινήματος Γ. Φλωρίδη φαινόμενο των «Κηπουρών», που ανάγονται λόγω και μόνο φιλικών γνωριμιών με την ηγεσία του Νεο-ΠΑΣΟΚ στο αξίωμα του υπουργού!

Και παραμένουν σε καίρια υπουργικά αξιώματα λόγω και μόνο αυτών των σχέσεων, αν και συλλαμβάνονται ψευδόμενοι ως κάτοχοι «διδακτορικών τίτλων» ξένων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων (π.χ., Δ. Δρούτσας), καθώς και άλλων επιστημονικών διακρίσεων!

Η βλάβη που επιφέρουν στη διεθνή αξιοπιστία και σοβαρότητα της Χώρας οι «Κηπουροί» καθίσταται σχεδόν ανήκεστος, και δεν είναι μόνο η «περίπτωση Δρούτσα», τον οποίο έλληνας πολιτικός φιλόσοφος φιλοδώρησε με την προσωνυμία «αδιανόητο τίποτα», αλλά και η περιώνυμος υπουργός Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπιρμπίλη.

Η υπουργός Περιβάλλοντος σε επίσκεψή της στη Μόσχα, το παγκόσμιο αυτό ενεργειακό αλλά και ευρύτερα οικονομικό κέντρο, στο οποίο η Χώρα μας από τις αρχές της δεκαετίας του 1950 στήριξε -λόγω της απορρόφησης από τη μεγάλη χώρα του Βορρά του μεγαλύτερου μέρους της γεωργικής μας παραγωγής- την οικονομική της ανάκαμψη, επιδόθηκε σε πρωτοφανείς για ξένο υπουργό, υβριστικές σχεδόν δηλώσεις για τη Ρωσία, σε σημείο τέτοιο, που κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας να εξετάσουν και την περίπτωση να κηρύξουν την κ. Μπιρμπίλη persona non grata (ανεπιθύμητο πρόσωπο)!

Η κ. Μπιρμπίλη είχε επισκεφθεί τη Μόσχα για να αναδιαπραγματευθεί την πορεία του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ενώ εμφανής ήταν η θέση της να δοθεί από ελληνικής πλευράς το τελειωτικό κτύπημα στο σπουδαιότατο για τα εθνικά μας συμφέροντα αυτό έργο.

Σημειώνεται ότι την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη καταπολέμησαν λυσσαλέως οι ΗΠΑ, ενώ ο ρώσος πολιτικός αναλυτής Νικολάι Στάρικοφ, του οποίου οι απόψεις ταυτίζονται με εκείνες του υπουργείου Εξωτερικών της Χώρας του, στο βιβλίο του «Πώς κατασκευάζεται μια κρίση» υποστηρίζει τη θέση ότι ο Κ. Καραμανλής «πλήρωσε» τα ενεργειακά ανοίγματα στη Ρωσία!

Η εκ των «Κηπουρών» υπουργός Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπιρμπίλη, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής της στη Μόσχα και προς έκπληξη των πάντων, «επιτίμησε» τη Ρωσία και τους Ρώσους για «χαμηλή περιβαλλοντική συνείδηση», χαρακτήρισε τον περιβάλλοντα την Κόκκινη Πλατεία χώρο «αρχιτεκτονικό κιτς» και προσομοίωσε τις κυκλοφοριακές συνθήκες στη Ρωσική πρωτεύουσα με τις «κυκλοφοριακές συνθήκες του Καΐρου»!

Και να φαντασθεί κανείς ότι στις παρούσες συνθήκες έχουμε παντός άλλου ανάγκη την τεράστια ρωσική αγορά, όχι μόνο για τα γεωργικά μας προϊόντα αλλά και για τον τουρισμό, αν ληφθεί υπόψη ότι η γειτονική Τουρκία προσελκύει κάθε χρόνο άνω των τριών εκατομμυρίων ρώσων τουριστών και η Ελλάδα εφελκύει μόνο μερικές εκατοντάδες χιλιάδες, ενώ ο Φιλελληνισμός είναι διάχυτος στη Ρωσική ψυχή, τον αντιστρατεύεται όμως η υποτέλεια των «Κηπουρών» και άλλων τινών στα συμφέροντα της Ουάσινγκτον…

Το «Επάγγελμα ΠΑΣΟΚ» εμπεριέχει και την απάντηση στην απορία εκατομμυρίων Ελλήνων: «Πώς είναι δυνατόν η Χώρα να εκποιείται στους διεθνείς τοκογλύφους, η Εθνική κυριαρχία να απεμπολείται, το μέλλον της Χώρας να υποθηκεύεται, πέρα και άνω των διεθνών συνθηκών, στο αρπακτικό ξένο κεφάλαιο, να είναι εμφανής ο κίνδυνος εθνικής συρρίκνωσης» και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να αναλώνονται και να εκτονώνονται σε λογοπαικτικά σχήματα;

Η Χώρα απ' άκρου εις άκρον να ευρίσκεται σε εξέγερση και οι μετερχόμενοι το «Επάγγελμα ΠΑΣΟΚ» να θεωρούν το πάνδημο, προς το παρόν, λαϊκό φτύσιμο ως απαλή ψιχάλα; Τόσο το «Επάγγελμα ΠΑΣΟΚ» έχει διαστρέψει ακόμη και τον πατριωτισμό, την Εθνική Συνείδηση;

Ιδού η απορία…

Υπενθυμίζεται όμως στους ανιστόρητους μετερχόμενους το «Επάγγελμα ΠΑΣΟΚ», καθώς και στα ηχεία της κυβερνητικής προπαγάνδας, «δημοσιογράφους» και εκπροσώπους του Μεταπρατικού Κεφαλαίου, ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής «Ενημέρωσης», προσκολλημένους προς εξυπηρέτηση ιδίων συμφερόντων στο «Σύστημα ΠΑΣΟΚ» και την Κληρονομική Κοινοβουλευτική Μοναρχία, ότι η Πλατεία επώασε την εφόρμηση στη Βαστίλη…

Η Ελλάδα σήμερα στις Πλατείες δεν αναστενάζει, βρυχάται οργίλως. Η θύελλα της λαϊκής οργής, ειρηνική αλλά πάντοτε ριζοσπαστική και αποτελεσματική, θα καθαρίσει την ήρα από το σιτάρι…

Τι κρίμα, έχει απέλθει του κόσμου τούτου ο Γιάννης Γαΐτης... Αν κυκλοφορούσε ανάμεσά μας η δημιουργική του φαντασία, είναι βέβαιο ότι ο χρωστήρας του θα απεικόνιζε και τα «Ανθρωπάκια ΙΙ» του «Επαγγέλματος ΠΑΣΟΚ»…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ

http://greek-square.blogspot.com/2011/06/greek-square_16.html