ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.9.11

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ "ΠΕΣΕΙ' Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ????

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!! 
Πληροφορίες θέλουν την Υπο- κράτους να είναι σε γενικό αναβρασμό μια και πλέον Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος τάσσονται ανοιχτά εντός των κομματικών τειχών υπέρ της ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ όχι μόνον με την διεξαγωγή εκλογών αλλά με το επιχείρημα ότι δεν "μπορούν οι ίδιοι να επιβιώσουν εντός της κοινωνίας ανεξάρτητα αν ήδη θεωρούν ότι δεν έχουν πολιτικό μέλλον αφού στήριξαν τα αλλεπάλληλα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση η οποία όπως λένε ακόμα και οι ίδιοι θεωρούν ότι δεν νομιμοποιούνται να στηρίζουν"

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ !!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ...... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ 'ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΜΠΑΪΡΑΚΙ" ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ..ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!!

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: