ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.11

Ποιοι είναι οι 104 κομματάρχες του ΠΑΣΟΚ κ. Βρούτση που τοποθετήθηκαν προϊστάμενοι σε ΔΟΥ;

Δεν πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι σε ποιες ΔΟΥ είναι επικεφαλής αυτοί οι τύποι ;
Είναι αίσχος αυτή την στιγμή της κατάρρευσης της χώρας, αντί να επιλέγονται οι άριστοι -ασχέτως χρώματος- να
επιλέγονται τα "κομματόσκυλα" .
Οι αοριστολογίες  δεν μετράνε πλέον, γίνετε σαφείς κύριοι της ΝΔ.
Τα άλλα κόμματα που είναι;
[Που είστε, Αλέκα, Αλέξη, Γιώργοοοο....;]

 
Τώρα, μετά από τόσα χρόνια ξυπνήσατε κύριοι της ΝΔ,  όταν και επί κυβερνήσεων Κ. Καραμανλή  πάλι το ΠΑΣΟΚ(μέσω των συνδικαλιστικών οργανώσεων) έλεγχε το φοροεισπρακτικό μηχανισμό της χώρας;
Εσείς ως συνδικαλιστής του χώρου δεν είχατε "καταλάβει" τίποτε;
Τώρα που "μύρισαν" εκλογές το θυμηθήκατε, που ο κόσμος το χει τούμπανο....
Όταν   μετά από  δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου βούιξε το διαδίκτυο, εσείς δεν "πήρατε χαμπάρι" ;
  "ο συντοπίτης -έγραφε ο ΕΤ-  του υπουργού Οικονομικών και συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ, κ. Παύλος Αμανατίδης, καθώς και ο....συνεργάτης του κ. Κωνσταντίνος Κάρμας χρίστηκαν διευθυντές σε εφορείες της περιφέρειας για 48 ώρες ώστε να αποκτήσουν τα «προσόντα» και να επανέλθουν στις διευθύνσεις που τους είχαν δοθεί μετεκλογικά....ο κ. Κ. Κάρμας, ο οποίος είχε καταλάβει μετά τις εκλογές του 2009 τη θέση του επικεφαλής στο ΔΕΚ Αθηνών (Διαπεριφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο, στην εφορία που εποπτεύει τις μεγάλες επιχειρήσεις με τζίρο άνω των 8 με 9 εκατ. ευρώ), τοποθετήθηκε στη θέση του διευθυντή της Εφορίας Λευκάδας( περίπου 48 ώρες), για να έχει τα μόρια να επιστρέψει στην προηγούμενη του θέση."
[Σχετικό είναι και το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος" της 20.3.11.]
 
 Και επειδή εσείς κ. Βρούτση θα εξακολουθείτε να μην λέτε ονόματα και διευθύνσεις(συντεχνιακή αλληλεγγύη),  σας πληροφορούμε  ότι ο κ. Κωνσταντίνος Κάρμας, που αναφέρουμε παραπάνω ότι ήταν στο ΔΕΚ, τοποθετήθηκε πρόσφατα(αναβαθμίστηκε) από το σύστημα ΠΑΣΟΚ, στη θέση του Προϊσταμένου της ΔΟΥ Μεγάλων Εταιρειών, όπου υπάγονται οι τράπεζες, οι ασφαλιστικές εταιρείες, οι εισηγμένες και οι εταιρείες με τζίρο πάνω από 30 εκατομ. ΕΥΡΩ !   Δηλαδή όλο το "αβάν γκατέ...."  της εισφοροδιαφυγής της διαπλοκής και της ρεμούλας ! (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων).
Άποψή μου είναι, ότι ο κ. Κωνσταντίνος Κάρμας, στο ΔΕΚ όπου προΐστατο μέχρι πρότινος, δεν έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο προς την κατεύθυνση πάταξης της φοροδιαφυγής, αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα που έχει ανακοινώσει το ΥΠ.ΟΙΚ., για την απόδοση της φορολογικής διοίκησης στο θέμα αυτό.
 
Παρ' όλα αυτά η ΝΔ κωφεύει !..
 
 Ελάτε μετά να ζητήσετε ψήφο από τον Ελληνικό λαό.  Μονοκούκι και απ' ευθείας στο κλεπτοΠΑΣΟΚ θα πάει ο κόσμος και όχι μέσω της ΝΔ σ' αυτό.
 
 
 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
 
 
Ι. Βρούτσης για την τοποθέτηση 104 κομματαρχών του ΠΑΣΟΚ σαν Προϊσταμένων σε ΔΟΥ της χώρας.
 
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011
 
«Την ώρα που τα έσοδα καταρρέουν, οι στόχοι του 2011 εκτροχιάζονται, τα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα αποδεικνύονται αναποτελεσματικά, ο Υπ. Οικονομικών μετατρέπει το φοροεισπρακτικό μηχανισμό σε “κομματικό παραμάγαζο”.

Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνεύσει κανείς τη νέα απόφασή του, με την οποία για πολλοστή φορά, τοποθετούνται φίλοι και κομματικοί ημέτεροι – ως διευθυντές και υποδιευθυντές - στις πιο νευραλγικές ΔΟΥ της Ελλάδας.

Από τη μία ο κ. Υπουργός καλούσε από το βήμα της Βουλής κόμματα και κοινωνία να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και να κάνουν μια νέα αρχή και από την άλλη αθετεί τα λεγόμενά του και κομματικοποιεί πλήρως τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό.

Ο Υπουργός, με την ενέργειά του αυτή, μας θύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει αμετανόητο και προσκολλημένο σε κομματικές ιδεοληψίες και πρακτικές που φαλκιδεύουν τη δημόσια διοίκηση.

Πρακτικές, που ευθύνονται, σε μεγάλο βαθμό, για την τραγική δημοσιονομική κατάσταση και δίνουν τροφή σε διεθνείς οργανισμούς – όπως ο ΟΟΣΑ – να διασύρουν τη χώρα μας στο εξωτερικό». 
 
Γ.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: