ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.11

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ:.." ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ"

Πριν από λίγο έκλεισε η ραδιοφωνική συνέντευξη του Υπουργού δικαιοσύνης κ. Παπαιωάννου στον real fm και στην εκπομπή του Νίκου Χ"νικολάου!
Ο γνωστός δημοσιογράφος έθεσε την ερώτηση  στον υπουργό δικαιοσύνης σχετικά με την αύξηση των δαπανών του δημοσίου οι οποίες αυξάνονται γεωμετρικά αν και η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ κατακρεούργησε λόγω των ληφθέντων Μνημονιακών μέτρων μισθούς συντάξεις επιδόματα αλλά και κοινωνικές παροχές!
Η νηπιακή απάντηση του Υπουργού ήταν :  ".. οι δαπάνες αυξήθηκαν διότι αυξήθηκε η ενίσχυση του κράτους προς τον ΟΑΕΔ και των επιδομάτων ανεργίας αφού η ανεργία αυξάνεται και οι επιχειρήσεις αλλά και οι εργαζόμενοι συρρικνώνονται λόγω της κρίσης άρα και οι εισφορές προς ΟΑΕΔ είναι μειωμένες συνεπώς εισφέρει το κράτος..."
Κατόπιν ο γνωστός δημοσιογράφος διαβάζοντας ένα σχόλιο ακροατή του σταθμού..... ο οποίος αναρωτήθηκε εάν οι κυβερνώντες είναι "ΑΣΧΕΤΟΙ Ή ΨΕΥΤΕΣ" τοποθετήθηκε αποκαλύπτωντας τα στοιχεία του Υπουργείου οικονομικών το οποίο διαψεύδει την τοποθέτηση Παπαιωάννου αφού τα ίδια τα στοιχεία δείχνουν ότι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έχει προβεί σε προσλήψεις προφανώς ημετέρων από την πίσω πόρτα αν και απωλήει ήδη εργαζομένους του δημοσίου ,..... ....με το τέλος της ανάγνωσης ο Χ"νικολάου ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ....

"ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ"




Δεν υπάρχουν σχόλια: