ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.11

Έρχεται ξεπούλημα


Είναι γνωστό ότι ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου προέβλεπε την σύσταση ειδικού οργανισμού προκείμενου να διαχειριστεί την πώληση της Δημόσιας Περιουσίας έτσι ώστε να εισπραχθούν 50 δισ. ευρώ έως το 2015 για να πληρωθούν παλαιότερα δάνεια. Τα περιουσιακά αυτά στοιχεία είναι μετοχές, δικαιώματα διαχείρισης και εκμετάλλευσης, ακίνητα, δημόσιες επιχειρήσεις, λιμάνια, αεροδρόμια, κ.α.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες  που διοχετεύονται μέσω  των μμε, αύριο Παρασκευή το κλιμάκιο της τρόικα θα ζητήσει από τον εν λόγω οργανισμό να προχωρήσει σε επίσπευση της πώλησης του συνόλου της δημόσιας περιουσίας επειδή φοβούνται πτώχευση της Ελλάδας στο μεσοπρόθεσμο μέλλον.
Για το λόγο αυτό είναι πολύ πιθανό, μετά τις γιορτές και πριν την πτώχευση να προκαλέσουν τεχνητό χάος για να ξεπεραστούν πιο εύκολα οι αντιδράσεις που θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά τους.
Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την συζήτηση για παράταση του βίου της μεταβατικής κυβέρνησης είναι πολύ πιθανό να είναι ενταγμένες στο νέο σχέδιο εξαπάτησης του ελληνικού λαού.   
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: