ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.11

Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ .......


«Κυνηγήστε τους μικροοφειλέτες, διαφορετικά θα προσλάβω ιδιωτική εταιρεία». Δεν πρόκειται για ανέκδοτο, αλλά για τα λόγια του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργου Κουτρουμάνη, σε κατ ιδίαν συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΙΚΑ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.koutipandoras.gr, ο υπουργός και πρώην συνδικαλιστής, ούτε λίγο πολύ ζήτησε από τα υπηρεσιακά στελέχη του Ιδρύματος να προχωρήσουν στο κυνήγι όσων χρωστούν μικρά ποσά στο ΙΚΑ, καθώς οι τελευταίοι είναι πολύ πιο εύκολο να αποδώσουν εισπρακτικά σε σχέση με τους μεγαλοοφειλέτες.
Το σχέδιο Κουτρουμάνη αποβλέπει στην τόνωση των εσόδων του οργανισμού κατά 10% έως τα τέλη του Φλεβάρη. Τα τελευταία έχουν κυριολεκτικά πιάσει πάτο, αφενός λόγο της διάλυσης των ελεγκτικών υπηρεσιών και αφετέρου λόγω της ύφεσης στην ελληνική αγορά που μέρα με τη μέρα βαθαίνει όλο και πιο πολύ εξαιτίας των κυβερνητικών μέτρων.
Στελέχη του Ιδρύματος θα αναλάβουν να ενοχλούν τηλεφωνικά όσους χρωστούν στο ΙΚΑ μικρά ποσά, καθώς οι τελευταίοι είναι πολύ πιο πιθανό… να πληρώσουν. Μάλιστα το σχέδιο του υπουργού περιλαμβάνει και μπόνους για τους «καλούς» υπαλλήλους, αρκεί να πιάσουν στόχο 70% και άνω. Ήδη το άρθρο 19, του ν. 4024/2011 του υπουργείου Οικονομικών, προβλέπει ρητά «κίνητρο επίτευξης στόχων και κίνητρο επίτευξης δημοσιονομικών στόχων» για τους υπαλλήλους του δημοσίου.
Οι αντιδράσεις από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΙΚΑ ήταν σφοδρές, μια και ούτε λίγο πολύ τους ζήτησε να λειτουργήσουν ως υπάλληλοι «εισπρακτικής εταιρείας». Σε ερώτηση δε, γιατί τους μικρούς οφειλέτες και όχι τα μεγάλα «ψάρια» η απάντηση του υπουργού τους σόκαρε. «Δε με ενδιαφέρουν οι μεγάλοι, αυτοί έχουν ισχυρό μηχανισμό και μπορούν να ξεγλιστρούν, να κυνηγήσετε τους μικρούς, μήπως και φοβηθούν και πληρώσουν».
Και όσο για την περίπτωση που αρνηθούν να το κάνουν, ο υπουργός ήταν κάθετος. «Αν δεν το κάνετε ή θα προσλάβω ιδιωτική εταιρεία ή θα προσλάβω 500 συμβασιούχους έργου», απάντησε ο υπουργός, αφήνοντας άναυδα τα στελέχη του ΙΚΑ.


koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: