ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.12.11

ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ



 

Αμετανόητοι, ανάλγητοι, ανόητοι, άπληστοι ότι και να πείτε για τους εκπροσώπους των δανειστών, τη μισητή τρόικα, μέσα είστε. 
 Και λίγο είναι.Και αν μιλάμε για τον τέλειο συνδυασμό ντροπής, ταπείνωσης και οργής, αυτά τα τρία τσογλάνια των αγορών που ήρθαν πάλι στην Ελλάδα να ελέγξουν αν εφαρμόζονται οι εντολές τους και να δώσουν νέες και τον προκαλούν και τον εκπροσωπούν. 
 Του Θανάση Καρτερού
Αδιαφορώντας για το πού έχουν οδηγήσει τηνοικονομία, τη χώρα και τους εργαζόμενους με τα σοφά τους σχέδια και τις ακόμα σοφότερες διαταγές τους.

Τι θέλουν τώρα; Να ξύσουν το καζάνι και να αρπάξουν ότι έχει απομείνει στον πάτο του. Να κόψουν επικουρικές συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα, να καταργήσουν τη συλλογική σύμβαση που έχουν υπογράψει η ΓΣΕΕ και οι εργοδοτικές οργανώσεις πέρυσι και που προβλέπει μια ασήμαντη αύξηση (1,6%) του κατώτερου μισθού από τον Ιούλη του 2012, να περικόψουν όσο μπορούν το δέκατο τρίτο και το δέκατο τέταρτο μισθό στους εργαζόμενους τουιδιωτικού τομέα. Και ταυτόχρονα να απαλλάξουν τους εργοδότες από ασφαλιστικές εισφορές, να κάνουν ακόμα πιο ευέλικτες τις εργασιακές σχέσεις, να πριμοδοτήσουν τις απολύσεις.

Πείτε μου τώρα σας παρακαλώ, ποιος Δασκαλόπουλος τους δασκαλεύει; Ποια σοφή και βάρβαρη κεφαλή σκέφτηκε και τους το σφύριξε να απαιτήσουν κατάργηση αυτού του 1,6%; Τι θα πάθει δηλαδή μια βιομηχανία, μια επιχείρηση, αν ο μισθός του εργαζόμενου από 700 γίνει 710 ευρώ το μήνα;Θα πληγεί η παραγωγικότητα, θα μειωθούν τα κέρδη, θα αρχίσει να πετάει πάνω από το ΣΕΒ το φάντασμα του κομμουνισμού; Τίποτε απ' όλα αυτά φυσικά κι όμως επιμένουν και θα επιμείνουν κι αυτοί και οι σύμβουλοί τους των παρασκηνίων. Και μια είναι η λογική εξήγηση: Δεν τους ενδιαφέρουν τα δέκα ευρώ το μήνα. Τους ενδιαφέρει να κλείσουν στεγανά και ασφυκτικά τους εργαζόμενους στην απόγνωση. Να τους δώσουν να καταλάβουν ότι πρέπει να αφήσουν κάθε ελπίδα έξω από το καθαρτήριο της πολιτικής τους. Και να τους μετατρέψουν έτσι σε πρόβατα πρόθυμα να δεχτούν την κουρά για να γλιτώσουν το μαχαίρι.

Γιατί δεν τους διαολοστέλνουμε; Γιατί τους αφήνουμε να αλωνίζουν; Γιατί επιτρέπουμε να σχεδιάζουν την καταστροφή μας; Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να απαντήσουμε σ' αυτό κοιτάζοντας στα μάτια τα παιδιά μας...


listonplace

Δεν υπάρχουν σχόλια: