ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.11

Η τροπολογία του κ. «Αντιπροέδρου»


     Είναι  απόλυτα σαφές ότι η  «Τροπολογία για τα δημόσιου χαρακτήρα  ΜΜΕ» που κατέθεσε 12-12-11  στη Βουλή  ο «αντιπρόεδρος» της Κυβέρνησης  και υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος – προσοχή δεν πρόκειται  για  τον Ελευθέριο Βενιζέλο αλλά για τον Ευάγγελο-  ένα στόχο είχε: Να δεσμεύσει ακόμη περισσότερο τους ενδιαφερόμενους,  με υπουργικές αποφάσεις, να τους έχει  «στο χέρι», όχι  μόνο σαν  δημόσιους  υπαλλήλους  που προβλέπει ο Νόμος   4024/2011, αλλά ακόμη περισσότερο, αφού θα κρέμονταν από την εκάστοτε πιθανή υποκειμενική κρίση κάποιων υπουργών. Καταργώντας συλλογικές συμβάσεις  κλπ.
     Κι αυτό πέρα  από τις διεθνείς αναγνωρίσεις και πρακτικές - όπως είπε μιλώντας στη Βουλή  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ  κ. Πέτρος Ευθυμίου,-  και παρά το γεγονός ότι η τελική απόσυρσή της ερχόταν σε ευθεία αντίθεση με πολύ μεγάλο αριθμό βουλευτών που είχε προσυπογράψει άλλη τροπολογία, που  πραγματικά βάζει τα πράγματα στη θέσης τους. Τους έγραψαν δηλαδή «αντιπρόεδρος» και άλλοι παράγοντες, στα «παλιά τους τα υποδήματα.
       Φαίνεται ο κ. «αντιπρόεδρος» δεν μπορεί  να αντιληφθεί ότι σε ένα δύο  μήνες το πολύ θα  πάψει να είναι  «αντιπρόεδρος» και «υπουργός» και βουλευτής. Και θα χρειαστεί να καταφύγει στο Λαό για την επανεκλογή του.  Και θα θελήσει, τότε, να παρουσιάσει το έργο του. Αλλά τότε…..
       Τότε θα απευθυνθεί σε δημοσιογράφους, αλλά μάλλον θα «φάει πόρτα». Ότι έκανε δηλαδή και εκείνος σήμερα.
       Το μόνο που θα του  μείνει για  να προβληθεί  θα είναι η προσωπική του ιστοσελίδα. Στην οποία θα γράψει  και την ιστορία του όπως εκείνος θέλει!  Γιατί η άλλη Ιστορία, μάλλον δεν θα τον συμπεριλάβει  αναφέροντας επιτυχίες. /15-12-11/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ιt іs approprіate time to mаκe ѕome plаns fоr the futuгe
аnd іt is time to be happy. I hаve reаd this post anԁ іf I could I desirе tо suggest уоu few
interestіng thіngs οг ѕuggеstionѕ.
Perhaps you could writе nехt articles гefеrring
to this аrticle. I ωant to reаd eνen mоrе thіngs about it!


Also visіt my page www.hakprojekte.at