ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.1.12

Ένα Καχύποπτο σχόλιο για ΕΤΕ - Alpha Bank

Σύμφωνα  λοιπόν με το εν λόγω σενάριο, η συμφωνία μεταξύ των δύο τραπεζών θεωρείται ότι είναι ήδη κλεισμένη και οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει να κινηθούν σε ένα σκηνικό διαφωνιών και διαπραγματεύσεων για τρείς βασικούς λόγους.

Πρώτον και όπως ζήτησε η πλευρά της Alpha Bank, θέλει να παρουσιαστεί, τόσο για τους μετόχους της, όσο και για τους εργαζομένους της, αλλά και για την αγορά, ότι η διοίκηση της τράπεζας διαπραγματεύεται και τελικά θα επιτύχει ακόμη μια καλύτερη πρόταση και μια σχέση ανταλλαγής για την τράπεζα.

Δεύτερον και φυσικά σε συνδυασμό με τα παραπάνω, η πλευρά της ΕΤΕ, δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να δώσει κατευθείαν ένα πραγματικά πολύ υψηλό τίμημα σε σχέση με τα δεδομένα στο εξωτερικό (ήδη το προτεινόμενο premium θεωρείται υψηλό για τα δεδομένα των όσων κατά καιρούς συμβαίνουν στο εξωτερικό), ενώ αυτό θα γίνει πιο εύκολα αποδεκτό από τους ξένους θεσμικούς μετόχους της ΕΤΕ, μετά την πρώτη άρνηση από την πλευρά της Alpha Bank και την ανάγκη της ΕΤΕ να επαναδιαπραγματευθεί. 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι και οι δύο πλευρές και πέραν των παραπάνω θεωρούν ότι η όλη ιστορία θα μπορούσε να βοηθήσει ακόμη περισσότερο στο ξαναζέσταμα της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς, θεωρώντας ότι αυτό θα επιτευχθεί καλύτερα μέσα από ένα σκηνικό διαπραγματεύσεων και όχι από μια απευθείας ανακοίνωση της συμφωνίας, κάτι το οποίο θα θεωρούνταν ότι μπορεί να κρύβει και άλλα θέματα. Συγκεκριμένα, η απευθείας ανακοίνωση ενός deal θα μπορούσε να συνδυαστεί με την αγωνία των δύο τραπεζών και ειδικά της ΕΤΕ για συμφωνία, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποδοθεί σε ένα αναμενόμενο, κατά τις επόμενες εβδομάδες, σημαντικό haircut των ελληνικών ομολόγων ή πιθανών άλλων θεμάτων ρευστότητας των δύο τραπεζών.

Εμείς ειλικρινά δεν ξέρουμε αν τα παραπάνω ισχύουν αν και εκφράσουμε την αγωνίας μας για την ανάγκη να υλοποιηθεί το deal, έτσι ώστε η αγορά να αρχίσει ή καλύτερα να συνεχίσει την προσπάθεια εξόδου από τη μιζέρια της.  

 http://www.badmoney.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: