ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.1.12

ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΜΑΛΙ Ο ΓΑΠ.... ΕΛΕΙΨΗ ΤΣΙΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ .."ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ" ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ

Είπαμε το παρελθόν στην Ελλάδα επαναλαμβάνεται ως φάρσα

Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε, σύμφωνα με το σοφό λαό. Ο Γ. Παπανδρέου όταν ήταν αντιπολίτευση έλεγε ό,τι ήθελε, μέχρι και λεφτά είχε βρει ότι υπάρχουν. Όταν έγινε κυβέρνηση βέβαια διέλυσε τα πάντα και κυρίως κατέστρεψε μερικά εκατομμύρια Έλληνες.

Τώρα, λοιπόν, που είναι εκτός άρχισε πάλι τα φιλολαϊκά του, προφανώς σκεπτόμενος την υστεροφημία του ή μια μελλοντική επανάκαμψή του.

Γιατί τα λέμε αυτά; Διότι σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση που είχε με τον Λ. Παπαδήμο, το ΠΑΣΟΚ ή για να λέμε το σωστό, το σύστημα Παπανδρέου, αφήνει να διαρρεύσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός, έθεσε θέμα 13ου και 14ου μισθού.

Φέρεται, λένε οι διαρροές, να είπε στον κ. Παπαδήμο ότι θα πρέπει να ξαναδεί την υπόθεση με την κατάργησή των επιδομάτων και των δώρων διότι θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ’ ότι θα λύσει.

Το θέμα δεν είναι ότι όλοι οι σοβαροί άνθρωποι λένε ότι οι παρεμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα θα διαλύσουν την οικονομία. Δε χρειαζόμαστε λοιπόν τον κ. Παπανδρέου να μας το πει.

Το θέμα είναι ότι αυτός που τσεκούρωσε τους μισθούς και τις συντάξεις, που βούλιαξε το καράβι στα ρηχά τώρα έρχεται να μας το παίξει άνθρωπος που σκέφτεται το λαό και που ζητά να μην υπάρξουν άλλες περικοπές.

Αστεία πράγματα, πολιτικοί σαλταδορισμοί σαν κι αυτούς που μας έφεραν στην κατάσταση που είμαστε.

Διότι αν ήθελε ο κ. Παπανδρέου να μη διαλύσει την οικονομία και την αγορά και να φέρει ανάπτυξη στη χώρα, τότε θα έκανε διαφορετικά πράγματα ως πρωθυπουργός. Δε θα περίμενε να το διώξει ο κόσμος για να προτείνει τώρα μέτρα υπέρ των πολιτών. Δύο χρόνια ήταν πρωθυπουργός και το μόνο που έκανε ήταν να στηρίζει και να εφαρμόζει την πολιτική της τρόικας.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον κωμικό να διαρρέουν από το ΠΑΣΟΚ ότι τάχα ο κ. Παπανδρέου μας προέκυψε προστάτης των μισθών των εργαζόμενων.

Σιγά μη βγει και στο δρόμο να διαμαρτυρηθεί κιόλας ως αντιεξουσιαστής της εξουσίας που είναι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: