ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.1.12

Απόφαση σταθμός Ευρωπαϊκού δικαστηρίου Κοινοτήτων για την Κυπριακή ΑΟΖ

http://www.turkishweekly.net/columnist/3516/offshore-deep-sea-oil-drilling-in-the-eastern-mediterranean.html


Extremely Important Νews........but we have to take advantage of it as a Country..........

Oι δικοί μας όμως δεν έχουν καταλάβει τίποτα ακόμη.....αρκεί να σας πώ ότι η οδηγία της Ε.Ε. λέει όταν μία Εταιρεία ζητάει με δικιά της πρωτοβουλία ένα θαλάσσιο οικόπεδο για να επενδύσει τα κράτει μέλη είναι αμέσως υποχρεωμένα να προχωρήσουν αμέσως στις διαδικασίες παραχώρησης δικαιωμάτων Επένδυσης. Ο Μανιάτης "ΠΑΡΑΝΟΜΑ" και με "μικρά γράμματα" τροποίησε μέσα σε ένα τεράστιο πολυνομοσχέδιο την διάταξη της οδηγίας προσθέτοντας "όταν μία Εταιρεία ζητάει με δικιά της πρωτοβουλία ένα θαλάσσιο οικόπεδο είναι στη διάκριση του αρμόδιου Υπουργού να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες παραχώρησης δικαιωμάτων.......
Και περιμένουμε οι άνεργοι να βρούν δουλειά ή η DELEK + GAZPROM ή η NOBLE να πάρουν απάντηση στις απόρρητες αιτήσεις τους προς το Μανιάτη Νότια της Κρήτης............
Εάν δεν χυθεί αίμα δεν θα γίνει απολύτως τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Απόφαση σταθμός Ευρωπαϊκού δικαστηρίου Κοινοτήτων για την κυπριακή ΑΟΖ

19 Ιανουαρίου 2012, 20:19 EET
Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου
Σε απόφαση- σταθμό που θωρακίζει την κυπριακή ΑΟΖ προχώρησε το Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Συγκεκριμένα μέσω σχετικής νομολογίας, η σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το διεθνές δίκαιο της θάλασσας καθίσταται πλεον και δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική καθώς η Τουρκία όπως είναι γνωστό αποφεύγει να υπογράψει τη συγκεκριμένη σύμβαση, όμως, ως χώρα που θέλει να ενταχθεί στην ΕΕ, θα πρέπει να εφαρμόσει πλήρως το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και ότι αυτό περιλαμβάνει.
Η Κύπρος αποκτά πια ακόμη ένα όπλο άσκησης πίεσης στην Τουρκία και σ' ο,τι αφορά το σεβασμό της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης της.
Οι πρόνοιες που περιλαμβάνει το δίκαιο της θάλασσας περιλαμβάνουν τα εξής:
Η υφαλοκρηπίδα συνιστά φυσική προέκταση υπό τη θάλασσα του παράκτιου κράτους. Το παράκτιο κράτος ασκεί κυριαρχικά δικαιώματα επί της υφαλοκρηπίδας του προς τον σκοπό της εξερευνήσεως και εκμεταλλεύσεως των φυσικών πόρων της.
Μόνο το παράκτιο κράτος έχει δικαίωμα να τοποθετεί πλατφόρμες στη θαλάσσια περιοχή της υφαλοκρηπίδας του και οι εργασίες για εκμετάλλευση φυσικών πόρων στην υφαλοκρηπίδα πρέπει να λογίζονται ως εργασίες επί του εδάφους.
Η απόφαση αυτή ευνοήθηκε και από Ολλανδό νοσοκόμο που εργαζόταν σε εξέδρα άντλησης φυσικού αερίου. Το ερώτημα που κλήθηκε να απαντήσει το Δικαστήριο αφορούσε κατά πόσο ο εργαζόμενος, έχει τα ίδια δικαιώματα με εργαζόμενο επί του εδάφους της ίδιας χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: