ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.12

ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΜΙΚΡΟΝΟΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΛΗΤΑΡΑ, ΔΙΑΚΟΡΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Βενιζέλειο κοινοβουλευτικό πραξικοπηματάκι

Έργα και ημέρες συνταγματολόγου Μπένυ σχετικά με την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων:

α) 08/2011: ορίζεται ως απλή διοικητική επιτροπή.
β) 12/2011: προτείνεται ο Ευγένιος Γιαννόπουλος (πρόεδρος της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας), ψηφίζεται από ΠΑΣΟΚ μόνο.
γ) 12/2011: Διορισμός μελών και ενεργοποίηση (έναρξη πληρωμής αμοιβών) με Υπουργική απόφαση.
δ) 01/2012: προτείνεται τη μετατροπή της μόλις ψηφισθείσας Ε.Ε.Ε.Π. σε Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή, με όλα τα προνόμια που ορίζει η νομοθεσία.

Το Θέμα με την αναβάθμιση της επιτροπής παιγνίων σε ανεξάρτητη διοικητική αρχή έχει λάκκο. Διότι αν... επρόκειτο για τοποθέτηση (του κ. Γιαννακόπουλου) σε Ανεξάρτητη Αρχή, ο κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι γίνεται από τη διάσκεψη των προέδρων με εισήγηση του προέδρου της Βουλής και πλειοψηφία 4/5 – πλειοψηφία δηλαδή που δεν θα εξασφάλιζε, όπως προκύπτει από την στάση των κομμάτων!

Πέρα από αυτό και την αμοιβή του κ. Γιαννακόπουλου με 9 χιλιαρικάκια μηνιαίως, ο Ευ. Βενιζέλος στο πολυνομοσχέδιό του που κατατέθηκε στη Βουλή, στη μία η ώρα το πρωί της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου, έβαλε το άρθρο 7, το οποίο φέρει τον τίτλο «Ρύθμιση θεμάτων Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας». Η παράγραφος 10 του άρθρου 7 ασχολείται με τη διοικητική αρχή Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.).

Στην ακριβώς επόμενη παράγραφο, την 11, αναφέρεται ότι «με απόφαση της αρχής μπορεί να ιδρύονται παραρτήματα σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, εφόσον αυτό είναι αναγκαίο για την αποτελεσματικότερη άσκηση των αρμοδιοτήτων της».

Έχουμε και τους τοπικούς παράγοντες του κόμματος δηλαδή να διορίσουμε στις τοπικές επιτροπές, με αποφάσεις της κεντρικής επιτροπής!!

Και πάμε στην παράγραφο 12 που λέει: «Κατά τη διάρκεια της θητείας των μελών της Ε.Ε.Ε.Π. αναστέλλεται η άσκηση οποιουδήποτε δημόσιου λειτουργήματος καθώς και η άσκηση καθηκόντων σε οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο, σε Ν.Π.Δ.Δ. και σε νομικά πρόσωπα του ευρύτερου δημόσιου τομέα».

Όμως, ακριβώς μετά, η παράγραφος 12 αναφέρει: «Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η άσκηση καθηκόντων μέλους διδακτικού προσωπικού Α.Ε.Ι. και η άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος»!!
Όλως τυχαίως στην Επιτροπή διορίσθηκαν 4 δικηγόροι, και 2 πανεπιστημιακοί.
Με τις πέτρες ρε… με τις πέτρες.
Τα κόμματα που χθες ξεγελάστηκαν από τον Βενιζέλο και σήμερα κοροϊδεύονται και εμπαίζονται για δεύτερη φορά θα αρκεστούν στον ρόλο του κομπάρσου που ο Βενιζέλος τους επιφυλάσσει; Ή θα παριστάνουν ότι δεν το βλέπουν επειδή και καλά το ν/σ είναι πολύ μεγάλο;

Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν εκπλήξεις για όσους γνωρίζουν. Επιβεβαιώνουν τη φήμη του Βενιζέλου ως «ικανού για όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: