ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.1.12

Κόρη Πάγκαλου, υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία


pagalos

Και όμως είναι αλήθεια αν και δεν αφορά τον γνωστό σε όλους Θεόδωρο αλλά τον επιχειρηματία της Κρήτης Νίκο Πάγκαλο.
Ο λόγος για την κόρη του – ο κ. Ν. Πάγκαλος δραστηριοποιείται στο χώρο των προϊόντων καινοτομίας – Χρύσα Πάγκαλου η οποία, όπως όλα δείχνουν θα είναι υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο ψηφοδέλτιο του Νομού Ηρακλείου, όταν φτάσει η ώρα της κάλπης. Μάλιστα είναι ενδεχόμενο ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος ο οποίος θα επισκεφθεί αύριο το Ηράκλειο προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του τοπικού τμήματος γυναικών να ανακοινώσει και το δικό της όνομα στην πρώτη... δόση των υποψηφίων του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου του Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: