ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.12

Απολύσεις υποσχέθηκαν, απολύσεις δίνουν…


  • Ο Γέροντας Ιωσήφ είπε επίσης ότι όταν "θα τραβηχτεί πίσω το πετρελαϊκό κεφάλαιο", θα "απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι". Αλλά με τι κριτήρια; Σε πρώτο στάδιο, να πώς θα βγάλουν από τη μέση όσους αυτοί θα επιλέξουν, "αξιοκρατικά", ανεξάρτητα από την αρχαιότητα...
Παραμένει η δέσμευση προς την τρόικα για μείωση κατά 150.000 του προσωπικού του Δημοσίου ως το 2015, τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Βολές κατά όσων «χτυπούν» τον Γ. Παπανδρέου.

«Το να απολύσεις με τυφλό τρόπο προσωπικό από το Δημόσιο οδηγεί σε δυσμενείς συνέπειες» υποστήριξε το πρωί του Σαββάτου στη ΝΕΤ ο Δημήτρης Ρέππας, αναφερόμενος στην αποτυχία του προγράμματος της εργασιακής εφεδρείας και της μείωσης των οργανισμών του Δημοσίου. Παρά ταύτα ο υπουργός επέμεινε ότι με την εφεδρεία «έπεσε ένα ταμπού για την εργασιακή υπερπροστασία στο Δημόσιο».

«Αυτό που χρειάζεται», κατά τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, είναι «αξιολόγηση, η οποία θα περιλαμβάνει γραπτά τεστ και προφορικές συνεντεύξεις και η οποία θα εποπτεύεται από το ΑΣΕΠ».

Η κυβέρνηση παραμένει σταθερή στη δέσμευσή της προς τους δανειστές της Ελλάδας, ότι οι απασχολούμενοι στο Δημόσιο θα έχουν μειωθεί κατά 150.000 ως το τέλος του 2015.
Όσον αφορά πάντως την πιθανότητα άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο τομέα, ουσιαστικά επανέλαβε ότι είναι αδύνατο να γίνει τα επόμενα χρόνια. Κάτι τέτοιο απαιτεί συνταγματική αναθεώρηση, τόνισε ο κ.Ρέππας.

Υπενθυμίζεται ότι η αναθεώρηση του Συντάγματος μπορεί να γίνει μετά από μία θητεία Βουλής που θα είναι προπαρασκευαστική και άλλη μία που θα θεσμοθετήσει τις συμφωνηθείσες τροποποιήσεις υπερψηφίζοντάς τες. Κατά συνέπεια θα πρέπει οι επόμενες εκλογές να αποδώσουν Βουλή που θα ξεκινήσει τη διαδικασία και να έρθει η επόμενη Βουλή (δηλαδή από νέες εκλογές) να συζητήσει και να υπερψηφίσει αυτές τις αλλαγές.

Εξάλλου, αναφερόμενος στο αίτημα των οικονομικών εισαγγελέων να μεταβιβαστεί στη Βουλή η υπόθεση παραποίησης των μεγεθών της ΕΛΣΤΑΤ για διερεύνηση τυχόν ευθυνών του τέως πρωθυπουργού και άλλων στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης, ο κ. Ρέππας χαρακτήρισε «ντροπή» την προσπάθεια να τεθεί εκτός πολιτικής ζωής ο Γ. Παπανδρέου.

Πρόκειται για μία συζήτηση που φτάνει στα όρια της προδοσίας, όπως είπε, αλλά προσέθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί την πραγματοποίηση της έρευνας. «Δεν φοβηθήκαμε τις έρευνες που πλήττουν στελέχη και του δικού μας χώρου», όπως υποστήριξε.

Ο κύριος Ρέππας, παρ’ όλα αυτά ξέχασε να αναφερθεί στο πως θα γίνει η αξιολόγηση… Αν πάρουμε υπόψη μας -με τα όσα και σήμερα γίνονται- πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αλλάξει καθόλου, τότε μάλλον η αξιολόγηση θα έχει πράσινο… φίλτρο. Και μόνο ότι -εν πρώτοις- εμπλέκεται το ΑΣΕΠ, που "απέτυχε" παταγωδώς στην επιβολή αξιοκρατικών προσλήψεων, μας δίνει να καταλάβουμε ότι την έξοδο από την εργασία θα την δούνε όσοι δεν έχουν προσβάσεις στο ΠΑΣΟΚ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: