ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.1.12

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ "ΛΑΙΔΑΣ" ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΠΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!


Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται εν  μέσω πανικού καθόσον πριν τις καταγγελίες Πεπόνη , το ΠΑΣΟΚ είχε ήδη βληθεί από τις δηλώσεις Προβόπουλου αλλά και από την δήλωση παρέμβαση του  ανθρώπου που έδωσε τα δαχτυλίδι στον ΓΑΠ, του Κώστα Σημίτη.
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ Μπεγλίτης ... γνωστός στο διαδίκτυο ως Λαίδα.... έβγαλε μια σκληρή ανακοίνωση, παρέμβαση στην ουσία , προκειμένου μπαλώσει αλλά και θολώσει τα νερά της κριτικής σκέψης του Ελληνικού λαού εφευρίσκοντας φαντάσματα , με σκοπό την συσπείρωση των εναπομεινάντων οπαδών του ΠΑΣΟΚ.
Στην πεπατημένη του 89' το νέο ΠΑΣΟΚ για να σώσει την προδοσία του αλλά και τον προδότη ΓΑΠ .
Είναι όμως πολύ αργά για τους νεοταξίτες φασίστες του ΓΑΠΑΣΟΚ.... Ήδη ο δικός τους πρωθυπουργός ο αρχιερέας της διαπλοκής Σημίτης "ΕΔΩΣΕ' χωρίς κουκούλα την ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΑΠ!!!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΛΑΙΔΑΣ":
«Αφού για δεύτερη φορά οι «καταγγελίες» των δύο οικονομικών Εισαγγελέων αρχειοθετήθηκαν από την προϊσταμένη αρχή τους και.........
αποδείχθηκε «άνθρακας ο θησαυρός» , ο κ. Πεπόνης επανέρχεται για να ζητήσει με έγγραφό του την αποστολή στη Βουλή για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Γ.Α. Παπανδρέου και του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση της αναπροσαρμογής του ελλείμματος του 2009 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Εάν δεν πρόκειται για μια ακόμη επίδειξη επικίνδυνης αφέλειας, από τον κ. Πεπόνη, τότε έχουμε να κάνουμε με μια καλά οργανωμένη παρέμβαση στην πολιτική και οικονομική ζωή, που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας.
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα πρέπει να προχωρήσει, άμεσα, σε όλες τις εκ του νόμου προβλεπόμενες, ενέργειές της.
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει με τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, το πολιτικό σύστημα και την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: