ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.12

Με διάταγμα η βίαιη φτωχοποίηση και στον ιδιωτικό τομέα


Το καθεστώς προχωρεί σε ..νομοθετική παρέμβαση και αν ακόμη υπάρξει συμφωνία (μαιμού) εργοδοτών-ΓΣΕΕ.Ο ολοκληρωτισμός δείχνει ανενόχλητος τα δόντια του σε μια κοινωνία που αδυνατεί για την ώρα να αντιδράσει..
Λαιλαπα σε βάρος όλων των πολιτών για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της οικονομικής ελίτ που επιμένει να διασφαλίζει τα υπερκέρδη της σε βάρος αυτών που παράγουν τις υπεραξίες σε αυτόν τον τόπο δηλαδή των εργαζόμενων πολιτών.

Επιδρομή που δεν έχει καμμία σχέση με το δημοσιονομικό χρέος της χώρας στο βωμό δήθεν της ..ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που πρέπει να πληρώσουν αυτοί που ακόμα εργάζονται,ενώ τα αφεντικά θα διατηρήσουν στο ακέραιο τα ποσοστά των κερδών τους αν δεν τα αυξήσουν απο το κλάδεμα του εργασιακού κόστους.

Λέξη δεν ακούγεται για τον τρόπο που θα διασφαλιζόταν η μείωση των τιμών πώλησης των παραγόμενων προιόντων και υπηρεσιών πρός όφελος της ανταγωνιστικότητας και της μείωσης του κόστους ζωής, αμέσως μετά τη μείωση μισθών μεροκάματων κλπ εργασιακού κόστους στον ιδιωτικό τομέα..

Η διαπλοκή συμφερόντων της οικονομικής ελιτ και πολιτικάντηδων οργιάζει μπροστά στα μάτια ενός αμήχανου λαού που εξαθλιώνεται με συνοπτικές διαδικασίες..

stopcartel Newsdesk


και η σχετική ειδησεογραφία..

Κληρώνει σήμερα για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα

Να ξεδιαλύνει το τοπίο όσον αφορά στις μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα θα επιχειρηθεί σήμερα, τουλάχιστον όσον αφορά στις προθέσεις των κοινωνικών εταίρων.

Στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ, στις 11 το πρωί συναντούνται οι εργοδοτικοί φορείς με τη ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου που πραγματοποιείται μετά από συμφωνία της κυβέρνησης με την Τρόικα.


Στο τραπέζι της συζήτησης θα τεθούν η μείωση των κατώτατων μισθών, το πάγωμα όλων των αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα, η περικοπή ή ακόμη και κατάργηση των δώρων και επιδομάτων (13ος και 14ος μισθός) καθώς και η κατάργηση ή αναστολή εφαρμογής των ωριμάνσεων (3ετίες - πολυετίες).
 
Τις προηγούμενες ώρες, εντάθηκαν οι διεργασίες προκειμένου να υπάρξει κάποια συμφωνία στο εσωτερικό μέτωπο των εργοδοτών, ενώ με τη ΓΣΕΕ, έχει διαπιστωθεί καταρχήν συμφωνία για τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους, κατά 10% και αναμένεται να αναζητηθούν τα ισοδύναμα μέτρα ώστε να μην οδηγηθούν τα ασφαλιστικά ταμεία σε κατάρρευση.

Η κυβέρνηση έχει στηρίξει πολλά στο διάλογο αυτό, καθώς εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία, θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε νομοθετική παρέμβαση, με αβέβαιες πολιτικές εξελίξεις. Βέβαια, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής, ακόμη κι αν υπάρξει συμφωνία, σε κάποια σημεία, το αποτέλεσμα δεν δεσμεύει απόλυτα την κυβέρνηση. «Εάν υπάρξει συμφωνία, θα αποτελέσει βασική παράμετρο για τη θέση που θα λάβει στη συνεχεία η κυβέρνηση» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

πηγη capital.gr

stopcartel

Δεν υπάρχουν σχόλια: