ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.12

Ζητούμενο η ενότητα του λαικού κινήματος


Τη στιγμή που τα καθεστωτικά κόμματα της διαπλοκής επιχειρούν να σηκώσουν πάλι πολιτικό κεφάλι μετά τη συντριπτική ήττα που υπέστηκαν στις εκλογές της 6ης Μάη,οργιάζοντας στα ελεγχόμενα ΜΜΕ και προκαλώντας τη λαική νοημοσύνη,ο κόσμος της Αριστεράς προσδοκεί σοβαρότητα και συσπείρωση..
Μιά διάχυτη λαική βουή ζητάει τώρα υλοποίηση της λαικής ενότητας,ώστε να μη χαθεί η ευκαιρία να έχουμε για πρώτη φορά Αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα.Οι συνθήκες απαιτούν συνολική στήριξη της Αριστεράς στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι αμέσως μετά τις εκλογές,απο την πλευρά του μεγάλου νικητή υπήρξαν κάποια πολιτικά φάλτσα.Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να επιχειρήσουμε την επί μέρους αιτιολογική ανάλυση δηλώσεων κάποιων προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έγιναν αντικείμενο παρερμηνίας και σκόπιμης εκμετάλευσης απο το καθεστώς,γιατί απλά η αναμέτρηση που έχει αρχίσει είναι αγώνας ζωής και θανάτου για όλους..

Απο εδώ και μπρός λάθη δεν πρόκειται να συγχωρούνται σε καμμιά πλευρά και σίγουρα καμμία καρφίτσα δεν θα εγκαταλείπεται στο πολιτικό δάπεδο,χωρίς κάποιος να τη σηκώσει..


Είναι φανερό ότι η οριακές συνθήκες που επικρατούν στις ζωές των πολιτών, τους έχουν φέρει σε κατάσταση ψυχολογικού συναγερμού τέτοιου, ώστε να μην είναι διατεθειμένοι να αγνοήσουν καμμία παράμετρο των πολιτικών-ακόμα και των καθαρά κοινωνικών και ανθρώπινων συμπεριφορών-των ανθρώπων των πολιτικών σχηματισμών.

Και φυσικά το σαπισμένο σύστημα των εξουσιαστών με εργαλεία τα θλιβερά παπαγαλάκια των ΜΜΕ που έχει στη διάθεση του θα είναι έτοιμο να εκμεταλλευτεί αρνητικά και την παραμικρή πολιτική γκέλα..

Σε αυτή τη φάση,επι μέρους φαινόμενα αλαζονίας,ομαδοποίησης μέσα σε ονειρικούς πολιτικούς μικρόκοσμους,τακτικές επιλογών που αναπαράγουν την παρουσία των πολιτικών καταφερτζήδων που τόσο έχουν πληρώσει οι ζωές των πολιτών και ο τόπος,πρέπει άμεσα να καταδικαστούν και αυτοί που επιχειρούν να τα επαναφέρουν στην πράξη να συνειδητοποιήσουν ότι οι καιροί άλλαξαν..

Σήμερα, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που πρώτος έβαλε το κεφάλι του στο ντορβά, κινδυνεύει κάθε στιγμή, μάχεται όρθιος και όχι στα λόγια με το καθεστώς και προσδοκά εδώ και τώρα το αυτονόητο:

Λαική ενότητα ,στήριξη του αγώνα που συνεχίζεται και ανάληψη της διοίκησης της χώρας απο κυβέρνηση της Αριστεράς στις 17 Ιούνη.

Την προσδοκία της μεγάλης αυτής Λαικής νίκης μόνο η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα μπορούν να κάνουν πραγματικότητα..

Ας μη χαθεί αυτή η ευκαιρία!


stopcartel Newsdesk 

Δεν υπάρχουν σχόλια: