ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.5.12

Τον κ. Αρσένη πρότεινε ο Τσίπρας για πρωθυπουργό!!!


Αγαπητέ Αλέξη,


Αν δεν με απατά η μνήμη μου, υπάρχει πολύ στενή σχέση του κ. Γεράσιμου Αρσένη, τον οποίον πρότεινες σήμερα για πρωθυπουργό, με την κ. Λούκα Κατσέλη, πρόεδρο της "Κοινωνικής Συμφωνίας"


Αν δεν γίνομαι καχύποπτος, σύντροφε Αλέξη, μήπως στοχεύεις στην ενωμένη κεντροαριστερά κατά την ενωμένη κεντροδεξιά;; 
Απλά, ρωτώ και απάντηση θα λάβω από τις επικείμενες ζυμώσεις, προσχωρήσεις  και συγχωνεύσεις.


Δεν ξεχνά κανείς άλλωστε την αναφορά μας (ΕΔΩ) στο μέλλον της κ. Μπακογιάννη και του κόμματος της .... της ΔΗΣΥ που πολύ ενωρίτερα από τα αναμενόμενα κατέληξε σε .... ΔΥΣΗ !!!


Ακόμη, θέλω να σου θυμίσω ότι είναι άλλο πράγμα, Αλέξη, να "πετάς βοτσαλάκια στη θάλασσα από την στεριά" και άλλο να βρίσκεσαι μέσα στην θάλασσα προσπαθώντας να κολυμπήσεις. Και η όλη στάση σου, τούτο το διάστημα των διερευνητικών, μας έδειξε ότι την καυτή πατάτα της διακυβέρνησης δεν την προτιμάς όσο προτιμάς την ασφάλεια της αντιπολίτευσης, της δεικτικής συμπεριφοράς και την αμετροέπεια έργων και λόγων, σύντροφε Αλέξη του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ!


Όσο για τον Πάνο, αποδείχτηκε πολύ τυχερός, αφού το πρώτο, ουσιαστικά, γκάλοπ για το κόμμα του, συνέπεσε με εκλογές και έτσι έλαβε αυτό το ανέλπιστο και βροντερό ποσοστό!!! Μου θυμίζει κάτι από άλλα ΚΟΜΜΑΤΑ(κια) του παρελθόντος που στα πρώτα γκάλοπ έπαιρναν τεράστια ποσοστά και στο τέλος αφανίστηκαν...... 


Κυριακή ..(17 Ιουν)... κοντή γιορτή, παλικάρια μου


Συνεργάτης Χωρίς Όνομα

απο exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: