ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.12

ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΝΔ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΑ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΛΟΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ!

ΣΣ: Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ  ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΣΙΡΚΟ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ  ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Πλεύρης και Βελόπουλος προσχωρούν στη ΝΔ - Άνοιγμα και σε Τατούλη
 Σε δύο νέες… πολιτικές προσθήκες που αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα τη ΝΔ ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, προχωρά ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο λόγος για δύο σημαντικά στελέχη του ΛΑΟΣ,  τον Θανάση Πλεύρη και τον Κυριάκο Βελόπουλο, που οι πληροφορίες φέρουν να βρίσκονται πολύ κοντά στη Συγγρού.

Για τον μεν πρώτο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal ίσως να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα και μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση, ίσως αντί ενός προσώπου έκπληξη…!

Όσο για τον Κυριάκο Βελόπουλο, οι πληροφορίες, λένε ότι χθες, είχε μία πολύ σημαντική συνάντηση με πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στον πρόεδρο της ΝΔ και η προσχώρησή του στο κόμμα είναι ίσως θέμα ημερών…


Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην πανστρατιά του Αντώνη Σαμαρά, περιλαμβάνεται και ο Πέτρος Τατούλης!

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου που εξελέγη το 2010, εκτός από το γεγονός οτι υπήρξε για περίπου 20 χρόνια βουλευτής της ΝΔ, εξακολουθεί να έχει πολλούς φίλους, τόσο στην Πελοπόννησο, αλλά και στον Νομό του την Αρκαδία.

Αυτό δεν περνά απαρατήρητο από την Συγγρού που έχει έναν και μόνο μότο. Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την μάχη.

Μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο πως στην συγκεκριμένη επαφή ρόλο θα παίξει και ο βουλευτής Πειραιά Κων/νος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος μπορεί να αναλάβει ουκ ολίγες δύσκολες αποστολές , αφού ο λόγος του και το προφίλ του έχει πέραση στην ευρύτερη κεντροδεξιά.

  briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: