ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.5.12

Κάμερον: "Ή βοηθάμε την Ελλάδα ή καταστρέφεται το ευρώ"


Διαβάστε τι δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον προειδοποιώντας του Ευρωπαίους ηγέτες για το μέλλον της Ευρωζώνης"Η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού" σύμφωνα με τον Βρετανό πρωθυπουργό.
Ο Ντέιβιντ Κάμερον προειδοποίησε σήμερα εκ νέου τους Ευρωπαίους ηγέτες για το μέλλον της Ευρωζώνης, καλώντας τους "να συνεννοηθούν" καθώς η Ελλάδα βρίσκεται "σε κρίσιμο σημείο και "διακυβεύεται" η επιβίωση του ευρώ.
"Οι ηγέτες πρέπει να συνεννοηθούν ή να αντιμετωπίσουν μια πιθανή κατάρρευση" της Ευρωζώνης, είπε ο Κάμερον μιλώντας σε επικεφαλής επιχειρήσεων στο Μάντσεστερ, στη βορειοδυτική Βρετανία. "Η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Διακυβεύεται η επιβίωση του ευρώ" πρόσθεσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
Ο ίδιος δήλωσε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σωθεί η Βρετανία από την "καταιγίδα", κάτι που όμως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δεν τα βρουν και οι υπόλοιποι ηγέτες μεταξύ τους, για το καλό της Ευρωζώνης.
"Γνωρίζω καλά ότι οι χώρες της Ευρωζώνης μπορεί να μην απολαμβάνουν τις συμβουλές των χωρών που δεν ανήκουν σε αυτή, κυρίως χωρών όπως η Βρετανία, οι οποίες έχουν και αυτές προβλήματα χρέους και δυσκολίες. Όμως αυτό μας αφορά όλους" σημείωσε.
Για την υποστήριξη της ανάπτυξης στην Ευρώπη, ο Κάμερον δήλωσε έτοιμος για τη διερεύνηση νέων δρόμων.
Κατά τη γνώμη του, ένας τέτοιος δρόμος είναι η επιλογή των "αναπτυξιακών ομολόγων" του νέου προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, υποστηρικτή των ευρωπαϊκών δανείων για τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων υποδομής.
"Στηρίξτε την Ελλάδα"
Παράλληλα, απεύθυνε έκκληση τους Ευρωπαίους να βοηθήσουν την Ελλάδα και τα ασθενέστερα οικονομικά κράτη της Ευρωζώνης για να μην διακινδυνεύεται περαιτέρω η ασφάλεια της. "Γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι αυτά τα κράτη δεν μπορούν από μόνα τους να προσαρμοστούν οικονομικά και πολιτικά αν η Ευρωζώνη και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν τους παρέχουν τη δέουσα βοήθεια".
Η Ελλάδα μπορεί να βρίσκεται προ των πυλών νέων εκλογών, κάτι που ανησυχεί ιδιαιτέρως τους Ευρωπαίους ηγέτες, ο Ντέιβιντ Κάμερον ωστόσο δηλώνει αισιόδοξος ότι η οικονομία της χώρας του αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης θα ανακάμψει αργά και σταθερά.
Παράλληλα συμπλήρωσε, ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα μπορούσε να επηρεάσει την Ευρωζώνη, μόνο αν εξαπλωνόταν και σε άλλα οικονομικά ασθενή κράτη - μέλη, κυρίως του Νότου. Η Ελλάδα, όπως ανέφερε, "είναι μόλις το 2% της ευρωπαϊκής οικονομίας".
Πως θα βγει όμως η Ελλάδα από την κρίση;
Η μόνη λύση είναι η ανάπτυξη και όχι το να χτίσουν οι Ευρωπαίοι ένα "τείχος" γύρω από την ελληνική οικονομία προσπαθώντας να μη διαδοθεί η οικονομική κρίση πέραν της Μεσογείου.
Χθες ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε ήδη καλέσει τους Ευρωπαίους ηγέτες να επιλύσουν το ταχύτερο δυνατό την κρίση χρέους, υπό την απειλή μιας "πιθανής διάλυσης" της Ευρωζώνης.
Ο διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας Μέρβιν Κινγκ είχε δηλώσει από την πλευρά του ότι η Ευρωζώνη "βρίσκεται στα πρόθυρα του κατακερματισμού της χωρίς να διαγράφεται καμία σαφής λύση" και αυτή η κρίση συνιστά "τον μεγαλύτερο κίνδυνο" για τη βρετανική ανάκαμψη.


news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: