ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.10.12

Άπλυτο φως και πλυμένο χρήμα



(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)


Λίστες με ελεγχόμενους πολιτικούς για παράνομο πλουτισμό, καταθέσεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από πολιτικούς, διορισμοί τέκνων, φίλων και κουμπάρων…

Ένα μίγμα που σαφέστατα είναι ακατάλληλο για να φτιάξει κανείς παστίτσιο αλλά είναι υπέρ – κατάλληλο για να φτιάξει κανείς μια μαφιόζικη ομάδα.

Ο Βαγγέλας θα βγάλει τα παντελόνια για να αντιμετωπίσει τον Χατζηνικολάου. Να βάλει και εισιτήριο την ώρα του στριπτίζ να καλύψουμε καμιά μαύρη τρύπα.

Είμαι καθαρός δήλωσε ο μη παραιτημένος και μη εκτελών χρέη προέδρου Βαγγέλας. Δεν νομίζω να τον κατηγόρησε κανείς ότι είναι βρώμικος. Το αντίθετο έγινε. Οι κατηγορίες είναι ότι ακόμα και τα χρήματα τα έπλενε…

 Στην αρχή ο Βαγγέλας σκεφτόταν να παραιτηθεί αλλά όπως είπαν στα μεγάλα δελτία προπαγάνδας αφού πιστεύει ότι δεν δένουν κατηγορίες εναντίον του δεν θα παραιτηθεί.

Δηλαδή ο πρόεδρος της βουλής δεν γνωρίζει αν έχει κάνει ξέπλυμα και περιμένει την δικαιοσύνη για να του το πει. Άντε βρε τυφλή δικαιοσύνη, μίλα να ξέρει και ο άνθρωπος… να παραιτηθεί ή όχι;

 O πρόεδρος της βουλής θα μιλάει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα καθώς ο λόγος του είναι ακατάλληλος για ανηλίκους.

 Κρίμα  που δεν μπήκε και η Τζούλια στην βουλή να γυρίσει και μια ταινία με τίτλο «θα σου σκίσω το κουστούμι».

 Ο  Βαγγέλας μίλησε σε


δημοτικό σχολείο για το ήθος και την παιδεία των βουλευτών. Συγκεκριμένα  είπε: «Μπιπ παιδιά μου μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ…. Σας ευχαριστώ που με μπιπ».

 Αλλά μην ανησυχείς αναγνώστη μου. Το άπλυτο φως θα χωθεί μέχρι το κόκαλο και την δικαιοσύνη για άλλη μια φορά θα την στείλουν στον εισαγγελέα.

 Μετά από συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, κόκκινες γραμμές με ροζ βούλες οι υπάλληλοι που παριστάνουν την ελληνική κυβέρνηση θα πάρουν τα τελευταία μέτρα με ρήτρα νέων μέτρων που θα φέρουν στην συνέχεια ακόμα πιο νέα μέτρα.

 Όλοι ξέρουν ότι με τέτοια μέτρα τα πράγματα θα πάνε χειρότερα. Και η επόμενη επίσημη χρεοκοπία, μόλις έξι μήνες μετά την προηγούμενη πτώχευση, ήδη συζητείται με στεντόρεια φωνή.

 Γιατί ψιθυριστά η συζήτηση είχε ξεκινήσει πριν από την εφαρμογή του περίφημου PSI.

 Για τους πολίτες τα πράγματα είναι απλά. Θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που λέγονται Έλληνες και να μην έχουν παράλογες απαιτήσεις, όπως να έχουν μισθούς, συντάξεις, παιδεία, υγεία και άλλα τέτοια αναχρονιστικά πράγματα.

 

Φιλικά αγγουράκια

 
Έγινε και η απεργία του εξάμηνου. Αφού κάναμε την φασαρία μας έξω από το υπουργείο Οικονομικών μπας και μπερδευτεί ο Στουρνάρας και γράψει αύξηση στους μισθούς αντί για μείωση πήγαμε ξανά στο σπίτι μας.

Του χρόνου πάλι. Όσοι ζούμε μέχρι τότε.

 Τόσους  μήνες μας λένε για τα νέα μέτρα. Κάθε  μέρα. Τα έχουμε ακούσει τόσες πολλές φορές που πλέον θεωρούμαι ότι ήδη εφαρμόζονται. Έτσι δεν θα αντιδράσουμε και κατά την ψήφιση τους από τους κομπάρσους που παριστάνουν τους βουλευτές.

Άσε που δεν θα το πάρει και κανείς χαμπάρι. Η συζήτηση θα διαρκέσει πέντε λεπτά και όλα τα μέτρα θα περάσουν ως τροπολογία σε νομοσχέδιο για την διάσωση της γλώσσας του Μεϊμαράκη.

 Ο Μπένι ο λαοφάγος μας είπε ότι με την επιμήκυνση τα μέτρα θα είναι φιλικά προς τους πολίτες. Βιασμός  αλλά με συναίσθημα.

 Από την άλλη ο πασοκοφώτης θέλει να βάλει μια ρήτρα που θα λέει ότι αν βρεθούν έσοδα από την πώληση των αγκίστρων της απαγκίστρωσης να αποσυρθούν τα   πιο άγρια μέτρα.

 Ρήτρα θέλει να βάλει και η τρόικα η οποία θα λέει ότι αν δεν πιαστούν οι στόχοι τότε να μειωθούν επιπλέον οι μισθοί, οι συντάξεις και τα όρια της συνταξιοδότησης να φτάσουν στα 89 έτη.

 Η  δυστυχία είναι ότι ο πασοκοφώτης παίζει με λιγότερες πιθανότητες από κάποιον που περιμένει να πιάσει το τζόκερ χωρίς να έχει παίξει δελτίο ενώ οι τροϊκανοί παίζουν σιγουράκι...

 Πάντως για να είμαστε δίκαιοι η κυβέρνηση δεν κατήργησε την σύνταξη στις άγαμες θυγατέρες.

 Θα μείωνε τους φορολογικούς συντελεστές ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης. Και τους μείωσε. Γι΄ αυτούς που βγάζουν πάνω από 100 χιλιάρικα το χρόνο.

Τώρα αν εμείς είμαστε άχρηστοι και βγάζουμε λιγότερα, ή είμαστε ακόμα πιο άχρηστοι και δεν βγάζουμε καθόλου… δεν φταίει ο Στουρνάρας. Ούτε το τρίο της συμφοράς.

 
Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: