ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.10.12

Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ' ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ..ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ!! ...ΑΦΟΥ ΤΗΝ "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΕ'" ΤΗΝ "ΕΔΩΣΕ" ΣΤΟ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ!!!

Ο Βενιζέλος είχε τη λίστα, αλλά την ακύρωσε

Παιχνίδι εντυπώσεων με την παράδοση και την κατοχή της. Εγείρονται ερωτηματικά για τους χειρισμούς
 Ο Βενιζέλος είχε τη λίστα, αλλά την ακύρωσε
Το θέατρο του παραλόγου με τη λίστα Λαγκάρντ συνεχίζεται. Ξαφνικά με στην πρωινή αλληλογραφία του πρωθυπουργού έφτασε ένας φάκελος που περιήχε ένα USB stick και αποστολεας ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρωθυπουργός όμως χωρίς να ανοίξει τον φάκελο (τότε πως ξέρει ότι περιείχε το εν λόγω στικάκι;). Ηδη με δηλώσεις τους επί του θέματος ο Ευ. Βενιζέλος και ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Διώτης, έγκριτοι νομικοί, προδίκασαν ότι η χρησιμοποίησή της είναι παράνομη.
Συνεπώς, ακόμα και να χρησιμοποιηθεί η λίστα οι κατέχοντες λογαριασμό θα μπορέσουν να κινηθούν σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου βασιζόμενοι στις γνωματεύσεις Βενιζέλου-Διώτη. Με αυτό τον τρόπο ακυρώνεται η χρησιμότητα της λίστας ως εργαλείο για την άνλτηση εσόδων ακόμα και ως μέσο για την ανίχνευση του μαύρου χρήματος.
Το θρίλερ της «λίστας Λαγκάρντ» που περιέχει τα ονόματα 1991 Ελλήνων μεγαλοκαταθετών της Ελβετίας και παραδόθηκε πριν από δύο χρόνια από την κυρία Λαγκάρντ στον τότε ομόλογό της υπουργό Οικονομικών Γιώργο συνεχίστηκε αμείωτο και την Τρίτη, την ίδια στιγμή που για την ίδια υπόθεση καταθέτει ενώπιον του οικονομικού εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών.
Αυτές τις ημέρες όμως μια σειρά ανθρώπων παραδέχθηκαν ότι είχαν παραλάβει τη λίστα την οποία όμως ούτε προώθησαν στις αρμόδιες αρχές ούτε στη δικαιοσύνη. Όπερ σημαίνει ότι πολιτικοί και υπηρεσιακά στελέχη του ΣΔΟΕ και του υπουργείου Οικονομικών έχουν δει ονόματα και στοιχεία Ελλήνων που διαθέτουν καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες, αλλά δεν τα αξιοποίησαν καθώς πίστευαν ότι ήταν παράνομος ο τρόπος κτήσης.
Παρ όλα αύτα άπαντες διέθεταν αντίγραφο της λίστας για... ίδια χρήση. 
Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εγείρει ερωτηματικά για τη διαχείριση της λίστας εκτός της κρατικής μηχανής, η οποία μέχρι σήμερα δεν γνώριζε επισήμως την ύπαρξή της. Αν τώρα συνυπολογιστεί ότι μεσολάβησαν και εκλογές τότε η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσόερο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: