ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.10.12

ΒΡΕΘΗΚΕ 'ΚΟΝΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ?

tsipras-mat
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανώτατος αξιωματικός των ΜΑΤ το «κονέ» Τσίπρα στους αστυνομικούς  
Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδιαίτερες άκρες μέσα στην Ελληνική Αστυνομία είναι κάτι που όλοι γνωρίζουν αλλά δημιουργεί μεγάλη αγωνία στα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Εναγωνίως και για μεγάλο χρονικό διάστημα οι Συριζαίοι έψαχναν περάσματα μεταξύ των αστυνομικών αφού η μέχρι σήμερα πολιτική του κόμματός του κάθε άλλο παρά φιλική προς τα Σώματα Ασφαλείας κρίνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα μεν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αντιμετωπίζουν ένα... τείχος σε όποιες προσπάθειες επαφής τους με αστυνομικούς κάθε βαθμίδας αλλά και οι αστυνομικοί να απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο από κάποια επαφή με το κόμμα αυτό.
Το κενό της «επικοινωνίας» μεταξύ των δύο πλευρών ήρθε να διορθώσει, όπως αποκαλύπτει σήμερα το diktionews.gr, ένας άνθρωπος ο οποίος χαίρει εκτίμησης στο Σώμα και έχει μεγάλη εμπειρία από επαφές με την πολιτική και τους πολιτικούς.
Πρόκειται για τον αντιστράτηγο ε.α. Χαράλαμπο Χριστοφοραΐδη, ο οποίος εθεωρείτο ότι ανήκε στο «βαθύ» ΠΑΣΟΚ.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι γνωρίζοντες μιλούν για συγγενική σχέση με τον Κώστα Γείτονα αλλά και για στενή συνεργασία με τις πολιτικές ηγεσίες του υπουργείου Δημόσιας Τάξης επί κυβερνήσεων Σημίτη αλλά και επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου αφού μάλιστα διετέλεσε για ένα φεγγάρι και σύμβουλος του Χρήστου Παπουτσή.
Ο ανώτατος αυτός αξιωματικός λοιπόν έχει προσχωρήσει εδώ και λίγο καιρό στον ΣΥΡΙΖΑ και θεωρείται «το μάτι και το αυτί» του προέδρου Αλέξη Τσίπρα στην ΕΛ.ΑΣ.
Δεδομένου του σεβασμού που τρέφουν για τον συγκεκριμένο άνθρωπο – τον κ. Χριστοφοραΐδη – οι συνάδελφοί τους όλων των βαθμίδων, δεν αρνούνται να τους φέρει σε επαφή με τους Συριζαίους.
Κάτι που οδηγεί σε δημιουργία σοβαρών ερεισμάτων στον απαγορευμένο – μέχρι πρόσφατα – αυτό χώρο για την αριστερά των 13 συνιστωσών.
Αυτό βέβαια το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στα γραφεία της πλατείας Κουμουνδούρου και το οποίο επίσης αποκαλύπτει σήμερα το diktionews.gr είναι ότι ο κ. Χριστοφοραΐδης υπηρέτησε όλη σχεδόν τη θητεία του στα ΜΑΤ!
«Ακόμη κι όταν προήχθη σε υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. η μοναδική ασχολία του ήταν τα ΜΑΤ» δήλωσαν χαρακτηριστικά στο diktionews.gr αξιωματικοί που γνωρίζουν το παρελθόν του αντιστρατήγου ε.α.
Δεν είναι υπερβολή να χαρακτηριστεί ως γέννημα – θρέμμα των δυνάμεων καταστολής. Κάτι βέβαια το οποίο ελάχιστα φαίνεται να λαμβάνουν υπόψη οι συνάδελφοί του οι οποίοι τον σέβονται και τον τιμούν. Όπως προφανώς πράττει και το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπάρχει όμως και μια ακόμη... λεπτομέρεια η οποία έχει παίξει τον ρόλο της και αυτή.
Ο αδελφός του αντιστράτηγου ε.α. Χ. Χριστοφοραΐδη υπήρξε κορυφαίο στέλεχος της ΕΥΠ και λέγεται ότι και αυτός συνεπικουρεί τον στρατηγό των ΜΑΤ στην προσπάθειά του να «ανοίξει» τους... πολιτικούς φραγμούς της ΕΛ.ΑΣ. στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: