ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.10.12

Eγγραφα που καίνε τον Αντρίκο Παπανδρέου


Νέο έγγραφο-φωτιά που δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα για τον Αντρίκο Παπανδρέου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, πρόκειται για την ένορκη κατάθεση του Μίνωος Ζομπανάκη, φίλου του Αντρίκου Παπανδρέου, η οποία αποτελεί μέρος της δικογραφίας της μήνυσης που έχει καταθέσει ο Αντρίκος Παπανδέου κατά του Πάνου Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμηση αναφορικά με την υπόθεση των CDS.

 Κατάθεση που μάλλον δημιουργεί προβλήματα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας: 
«Τον Ανδρέα Α. Παπανδρέου τον γνωρίζω από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, την εποχή που ολοκληρώνει τη διδακτορική του διατριβή με τον νομπελίστα Αμάρτια Σεν. Γνωρίζω καλά ότι χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο στο Καποδοστριακό Πανεπιστήμιο, όπου διδάσκει τα τελευταία 11 χρόνια, όσο και στην Τράπεζα της Ελλάδος, όπου αμισθί εδώ και τρία χρόνια προσφέρει τις επιστημονικές του γνώσεις σε θέματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα, χωρίς να διεκδικεί τίτλους και μισθούς» αναφέρει ο κ. Ζομπανάκης.

 Η πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που εντόπισε αυτό το σημείο της κατάθεσης, θεωρεί ότι δημιουργεί νέα δεδομένα για το ρόλο του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού κατά την περίοδο της κερδοσκοπίας σε βάρος της χώρας μας. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα διαβάζουμε στη Δημοκρατία, με την ανάληψη της πρωθυπουργίας της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου τον Οκτώβριο του 2009, ο Αντρίκος διορίστηκε, όπως προκύπτει, και αυτός -ως άμισθος- σύμβουλος της Τραπέζης της Ελλάδος, εργαζόμενος παράλληλα και στην εταιρεία Unigestion, η οποία ήδη ελέγχεται δικαστικά για κερδοσκοπικά παιχνίδια κατά της χώρας.
 Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη έχει στραφεί στο κατά πόσο η εταιρεία Unigestion συμμετείχε σε αγοραπωλησίες ασφαλίστρων κινδύνου και μπορούσε να έχει "εσωτερική πληροφόρηση". Πηγή: Δημοκρατία. via eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια: