ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.10.12

Ξεκινά ο Αρμαγεδών. Η Τουρκία εισβάλει στη Συρία (vid)


Την έγκριση της τουρκικής Βουλής για χερσαία εισβολή στη Συρία αναμένεται να ζητήσει σήμερα η κυβέρνηση της Άγκυρας, μεταδίδει το BBC, επικαλούμενο τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης.
Εικάζεται ότι ο όλμος που έπληξε τουρκικό έδαφος εκτοξεύτηκε από τη βορειοανατολική Συρία, όπου είναι πολύ έντονο το κουρδικό στοιχείο. Λόγω δε του εμφυλίου που συνταράσσει τη χώρα οι Κούρδοι έχουν αναλάβει ουσιαστικά τον έλεγχο της περιοχής στα σύνορα με την Τουρκία.
Σε κάθε περίπτωση αμέσως μετά τον βομβαρδισμό τουρκικού εδάφους, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύνοδος στο τουρκικό ΥΠΕΞ  και αποφασίστηκε η τουρκική κυβέρνηση να ζητήσει εκτάκτως τη σύγκλιση του συμβουλίου του ΝΑΤΟ (NAC), όπερ και εγένετο.
Αλλά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν πυρά πυροβολικού επιλεγμένων στόχων εντός του συριακού εδάφους, κάτι που επιβεβαίωσε και επισήμως μέσω σχετικής ανακοίνωσης το πρωθυπουργικό γραφείο στην Άγκυρα.
Μάλιστα τόσο ο πρωθυπουργός Ερντογάν, όσο και ο υπουργός Εξωτερικών Νταβούτογλου, επικοινώνησαν με το Γ.Γ. του ΝΑΤΟ κ. Ράσμουνσεν, όσο και με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν και ζήτησαν την συνδρομή των διεθνών οργανισμών, με τις πληροφορίες όμως να θέλουν τη διεθνή κοινότητα να είναι ιδιαιτέρως διστακτική στο να αναλάβει τώρα κάποια «πρωτοβουλία», πολύ περισσότερο να προχωρήσει σε κάποια επέμβαση στη Συρία.
Ιδίως οι Αμερικανοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εμπλακούν σε οιανδήποτε κίνηση, τουλάχιστον μέχρι τη διενέργεια των προεδρικών εκλογών στη χώρα, στις αρχές Νοεμβρίου.
Για του λόγου το αληθές, το ΝΑΤΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει πως η επίθεση – από τη συριακή πλευρά – κατά του εδάφους μιας χώρας μέλους του Συμφώνου  αποτελεί «παράγοντα μείζονος προβληματισμού», ενώ είναι σαφώς και απερίφραστα καταδικαστέα από το σύνολο των μελών του ΝΑΤΟ.
Στην ανακοίνωση τονίζεται πως η επίθεση αυτή (με τον όλμο από τη Συριακή πλευρά των συνόρων) αποτελεί έναν «υπαρκτό και σαφέστατο κίνδυνο προς την ασφάλεια ενός κράτους μέλους του Συμφώνου» και στη βάση αυτή τα υπόλοιπα 25 μέλη του απαιτούν από το συριακό καθεστώς την άμεση διακοπή των επιθέσεων και ανάλογων ενεργειών που καταστρατηγούν τους διεθνείς νόμους.
Τέλος, όπως ανακοίνωσε και η εκπρόσωπος του Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, το ΝΑΤΟ εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά την κατάσταση …
Παράλληλα η Συρία εξέφρασε την πρόθεσή της να διερευνήσει την «πηγή» από όπου εκτοξεύτηκαν οι οβίδες που έπληξαν κατοικημένη περιοχή στην Τουρκία κοντά στα σύνορα με τη Συρία σκοτώνοντας πέντε πολίτες και ζήτησε αυτοσυγκράτηση.
Ο υπουργός πληροφοριών της Συρίας, Ομράν Ζοαμπί μετέφερε επίσης τα συλλυπητήριά του προς τον τουρκικό λαό, λέγοντας ότι η χώρα του σέβεται την εδαφική κυριαρχία των γειτονικών χωρών.
Κάλεσε επίσης τις άλλες χώρες να σεβαστούν την κυριαρχία της Συρίας ελέγχοντας τα σύνορα τους και σταματώντας την είσοδο στο συριακό έδαφος ένοπλων ομάδων.
Από την άλλη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, εξασφάλισε την πλήρη υποστήριξη της Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Εθνών και του ΝΑΤΟ, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, την Τετάρτη, αμέσως μετά την φονική συριακή επίθεση σε τουρκικό έδαφος όπου σκοτώθηκαν πέντε άμαχοι.
Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, είχε τηλεφωνική συνομιλία με την αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον όπου η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας εξέφρασε την πλήρη στήριξη της Ουάσιγκτον προς την Άγκυρα ανέφερε σε ανακοίνωση του τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Εν τω μεταξύ, τη στήριξή του στην Τουρκία εξέφρασε το ΝΑΤΟ που συνεδρίασε εκτάκτως στις Βρυξέλλες, μετά από αίτημα της Άγκυρας. Σε ανακοίνωσή του, αξιώνει από τη Συρία να παύσει τις βιαιότητες σε βάρος του Διεθνούς Δικαίου.
Χθες η Τουρκία ανακοίνωσε ότι βομβάρδισε συριακούς στόχους, σε αντίποινα για την επίθεση με οβίδα που δέχθηκε στα σύνορά της με τη Συρία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε Τούρκοι άμαχοι.
"Η Άγκυρα δεν θα αφήνει αναπάντητες τέτοιου είδους προκλήσεις από το συριακό καθεστώς", δηλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμενων Εθνων, που συνεδρίαζε όταν η Τουρκία εκανε γνωστή την επίθεσή της, ανακοίνωσε ότι αναμένει επιστολή από την Άγκυρα για το επεισόδιο, προτού εξετάσει τις πιθανές του κινήσεις.


http://dailynews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: