ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.10.12

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! «ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ»

Χαμός γίνεται αυτή την ώρα στο ΠΑΣΟΚ. Βουλευτές, κεντρικά και περιφερειακά στελέχη είναι ανάστατα από την εξέλιξη που παίρνει για τον Ευάγγελο Βενιζέλο η «λίστα των 1991» Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία.

Σχεδόν όλοι είναι εξοργισμένοι και απογοητευμένοι από τον τρόπο που ο πρώην υπουργός Οικονομικών και σήμερα επικεφαλής της Ιπποκράτους χειρίστηκε... την υπόθεση. Η οργή τους μάλιστα ξεχείλισε από τις δικαιολογίες που επικαλείται ο Βενιζέλος, ενώ η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίστηκε με θυμηδία, αλλά και βρισιές. Βουλευτής, που μέχρι πρότινος εθεωρείτο φίλα προσκείμενος στον Βενιζέλο, έλεγε σε έντονο ύφος σε συναδέλφους του, πριν λίγο στη Βουλή «να σηκωθεί να φύγει μαζί με την παρέα του. Τελείωσε. Μας ξεφτίλισε». Ένα άλλο διακεκριμένο στέλεχος, που συμμετέχει στην προσπάθεια ανασυγκρότησης, σε συνομιλία που είχε με πρώην υπουργό θεωρεί ότι «η υπόθεση μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αν κάποιος πολίτης προσφύγει στη δικαιοσύνη καταγγέλλοντας τον Βενιζέλο για υπεξαίρεση δημοσίου εγγράφου». Γενικά όλοι στο ΠΑΣΟΚ αισθάνονται πελαγωμένοι και ρωτούν ο ένας τον άλλο «τι θα γίνει;»

Κοινή διαπίστωση πάντως είναι ότι μετά τον Ραγκούση ενδέχεται κι άλλα επώνυμα στελέχη ν’ αρχίσουν να παίρνουν ακόμη και δημόσια αποστάσεις με απροσδιόριστες συνέπειες για τη συνοχή του ΠΑΣΟΚ.

(matrix24.gr) via starata

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οταν φερνατε το ΔΝΤ στην Ευρωπη και ψηφιζατε αβλεπι μνημονια και μεσοπροθεσμα καταστρεφοντας τη χωρα και τον λαο ηταν ολα καλα ρεμαλια Τοτε δεν ξεφτιλιστηκατε που ο κοσμος απο 44 % σας πηγε χτο 12% ρε ληστοσυμμοριτες ; ουστ δοσιλογοι καθικια